Povezane vesti
Služili su da nose kofere i da me voze! Kija potkačila bivše - kompleksaši i miševi! Priznala zbog čega ju je blam
Mondo 30.10.2021
Kija Kockar je otkrila i zbog čega neke momke nikada nije predstavila javnosti. Kija Kockar je otkrila i zbog čega neke momke nikada nije predstavila javnosti. Pobednica Zadruge 1, a sada pevačica Kristina Kija Kockar, progovorila je o bivšim momcima i… »
Blam me bilo da me sa vama vide u javnosti! Kija progovorila o bivšima i udarila žestoko: Izvinjavam se svima osim…
Kurir 30.10.2021
Kristina Kija Kockar sada konačno rešila da obelodani zbog čega nikada nije priznala javno da je bila sa muškarcima koji su se otvoreno hvalili time što su bili sa njom. Pevačica je pričala i šta prvi primeti kada je u pitanju jači pol, pa pobesnela. -… »
Vesti dana »
Srpski grad biće bez vode 48 sati: Novi detalji nezapamćene havarije na magistralnom cevovodu
Telegraf pre 2 satajoš 37 povezanih
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Serbian News Media pre 55 minutajoš 121 povezana
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 33 povezane
"Lažu, to nije istina" Iran tvrdi da uranijum ne ide nigde, pa ni u Kinu - Evo ko je namerno pustio lažnu vest
Večernje novosti pre 1 satjoš 38 povezanih