Povezane vesti
Služili su da nose kofere i da me voze! Kija potkačila bivše - kompleksaši i miševi! Priznala zbog čega ju je blam
Mondo 30.10.2021
Kija Kockar je otkrila i zbog čega neke momke nikada nije predstavila javnosti. Kija Kockar je otkrila i zbog čega neke momke nikada nije predstavila javnosti. Pobednica Zadruge 1, a sada pevačica Kristina Kija Kockar, progovorila je o bivšim momcima i… »
Blam me bilo da me sa vama vide u javnosti! Kija progovorila o bivšima i udarila žestoko: Izvinjavam se svima osim…
Kurir 30.10.2021
Kristina Kija Kockar sada konačno rešila da obelodani zbog čega nikada nije priznala javno da je bila sa muškarcima koji su se otvoreno hvalili time što su bili sa njom. Pevačica je pričala i šta prvi primeti kada je u pitanju jači pol, pa pobesnela. -… »
Vesti dana »
Od male mature do izbora škole: Koje smerove osmaci najčešće biraju i zašto ovi ostaju najtraženiji
NIN pre 17 minutajoš 29 povezanih
Zelenski na samitu G7, dočekao ga Makron, Tramp se pravi da ga ne vidi? Francuski predsednik seo između lidera Amerike i Ukrajine (foto, video)
Kurir pre 27 minutajoš 28 povezanih
Političke prepreke nisu zaustavile Iran - atraktivan remi sa Novim Zelandom na početku turnira
RTS pre 5 satijoš 32 povezane
Iran i Amerika dogovorili primirje: Teheranu 300 milijardi dolara odštete uz obavezu zaustavljanja nuklearnog programa
Nova ekonomija pre 1 satjoš 21 povezana