Povezane vesti
Teodorović: Najpre srušiti aktuelnu vlast, onda može da se gradi politički život
Danas 31.10.2021
Akademik Dušan Teodorović izjavio je danas da je neophodno srušiti sadašnju vlast i da tek onda može da se izgrađuje politički život u Srbiji. Ja sam „čovek koji zagovara slom ovog režima. Naša snaga je u zajedništvu. To je nešto u šta ja duboko verujem… »
Teodorović: Mi trenutno nemamo politički život, imamo represiju jednog režima
Nova 31.10.2021
Akademik Dušan Teodorović izjavio je u Novom danu da je "on čovek koji zagovara slom ovog režima". "Naša snaga je u zajedništvu. To je nešto u šta ja duboko verujem. Prvi zadatak mora da bude ujedinjenje u slamanju režima Aleksandra Vučića, pa posle tek… »
Teodorović: Mi trenutno nemamo politički život, imamo represiju jednog režima
N1 Info 31.10.2021
Akademik Dušan Teodorović izjavio je u Novom danu da je "on čovek koji zagovara slom ovog režima". "Naša snaga je u zajedništvu. To je nešto u šta ja duboko verujem. Prvi zadatak mora da bude ujedinjenje u slamanju režima Aleksandra Vučića, pa posle tek… »
Vesti dana »
"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde
Mondo pre 19 minutajoš 22 povezane
Brižit negirala da je Emanuela Makrona ošamarila zbog 30 godina mlađe glumice
Telegraf pre 44 minutajoš 3 povezane
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Stanković otkrio čiji je recept upotrebio da bi preokrenuo utakmicu: "Taj meč mi je prošao kroz glavu..."
Telegraf pre 49 minutajoš 2 povezane