Povezane vesti
Teodorović: Najpre srušiti aktuelnu vlast, onda može da se gradi politički život
Danas 31.10.2021
Akademik Dušan Teodorović izjavio je danas da je neophodno srušiti sadašnju vlast i da tek onda može da se izgrađuje politički život u Srbiji. Ja sam „čovek koji zagovara slom ovog režima. Naša snaga je u zajedništvu. To je nešto u šta ja duboko verujem… »
Teodorović: Mi trenutno nemamo politički život, imamo represiju jednog režima
Nova 31.10.2021
Akademik Dušan Teodorović izjavio je u Novom danu da je "on čovek koji zagovara slom ovog režima". "Naša snaga je u zajedništvu. To je nešto u šta ja duboko verujem. Prvi zadatak mora da bude ujedinjenje u slamanju režima Aleksandra Vučića, pa posle tek… »
Teodorović: Mi trenutno nemamo politički život, imamo represiju jednog režima
N1 Info 31.10.2021
Akademik Dušan Teodorović izjavio je u Novom danu da je "on čovek koji zagovara slom ovog režima". "Naša snaga je u zajedništvu. To je nešto u šta ja duboko verujem. Prvi zadatak mora da bude ujedinjenje u slamanju režima Aleksandra Vučića, pa posle tek… »
Vesti dana »
Komentari povodom rasprave o Vladi: Trodnedvna rasprava, očekuje se ostavka i izbori
Danas pre 21 minutajoš 49 povezanih
Posledice štrajka grčkih carinika: Gužve na granicama potrajaće tokom dana
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 33 povezane
Prognoza za danas: Promenljivo oblačno sa pljuskovima, od srede novi toplotni talas
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 29 povezanih
Preživeli alpinista sa Elbrusa otkrio šta je pošlo po zlu: „Odlučili smo da se vratimo, ali bilo je prekasno“
Nova pre 6 minutajoš 21 povezana