Povezane vesti
Teodorović: Najpre srušiti aktuelnu vlast, onda može da se gradi politički život
Danas 31.10.2021
Akademik Dušan Teodorović izjavio je danas da je neophodno srušiti sadašnju vlast i da tek onda može da se izgrađuje politički život u Srbiji. Ja sam „čovek koji zagovara slom ovog režima. Naša snaga je u zajedništvu. To je nešto u šta ja duboko verujem… »
Teodorović: Mi trenutno nemamo politički život, imamo represiju jednog režima
Nova 31.10.2021
Akademik Dušan Teodorović izjavio je u Novom danu da je "on čovek koji zagovara slom ovog režima". "Naša snaga je u zajedništvu. To je nešto u šta ja duboko verujem. Prvi zadatak mora da bude ujedinjenje u slamanju režima Aleksandra Vučića, pa posle tek… »
Teodorović: Mi trenutno nemamo politički život, imamo represiju jednog režima
N1 Info 31.10.2021
Akademik Dušan Teodorović izjavio je u Novom danu da je "on čovek koji zagovara slom ovog režima". "Naša snaga je u zajedništvu. To je nešto u šta ja duboko verujem. Prvi zadatak mora da bude ujedinjenje u slamanju režima Aleksandra Vučića, pa posle tek… »
Vesti dana »
Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog skupe nafte
RTV pre 3 satajoš 34 povezane
Godišnjica ubistva Zorana Đinđića: Premijer i ministri položili vence /foto/
Sputnik pre 1 satjoš 69 povezanih
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 14 minutajoš 24 povezane
Prvo obraćanje novog vrhovnog vođe Irana: Zločin protiv čovečnosti i protiv dece neće biti ignorisani
Euronews pre 59 minutajoš 49 povezanih
Oštra poruka iz Rusije: Brisel ucenjuje Beograd; KiM je neodvojivi deo Srbije
B92 pre 14 minutajoš 62 povezane