Povezane vesti
Godinama se borila sa rakom, ali ne skida osmeh s lica! Pevačica otkrila svoju drugu stranu: Rasplače me sitnica, laka sam na…
Kurir 31.10.2021
Bojana Barjaktarević, trostruka je pobednica prošle sezone muzičkog šou programa "Nikad nije kasno", a pored dobrog glasa, pažnju publike privukla je i teškom životnom pričom. Naime, Bojana nakon borbe sa kancerom nastavila je da živi punim plućima, dok… »
Pobednica „Nikad nije kasno“: Kako sam nastavila da živim
Nova 31.10.2021
Trostruka pobednica prošle sezone muzičkog šou programa "Nikad Nije Kasno", Bojana Barjaktarević, nakon borbe sa kancerom nastavila je da živi punim plućima. Iako je publici poznata od ranije dok je bila u grupi „Bon Ami“, nakon pobede u takmičenju… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana