Повезане вести

О’Нил: Учим моју децу да нису богати

О’Нил: Учим моју децу да нису богати

Данас 31.10.2021
Један је од најбољих центара у исторји кошарке: током сјајне каријере, Шакил О’Нил освојио је четири шампионска наслова са Лејкерсима и Мајамијем; наступајући за неколицину НБА тимова постао је мултимилионер, међутим, својим… »
Шекил О’Нил не жели да даје својој деци новац: “Нисмо ми богати, само сам ја богат”

Шекил О’Нил не жели да даје својој деци новац: “Нисмо ми богати, само сам ја богат”

Вести онлине 31.10.2021
Легендарни амерички кошаркаш Шакил О”Нил изјавио је да не жели да дели богатство са својом децом, него од њих тражи да вредно раде за свој новац и статус. Кошаркаш поседује богатство у вредности од 400 милиона долара и истиче… »
Ви нисте богати, ја сам богат! Шакил О' Нил тражи од деце да сами зараде новац и има важно правило!

Ви нисте богати, ја сам богат! Шакил О' Нил тражи од деце да сами зараде новац и има важно правило!

Мондо 31.10.2021
"Ништа нећу да им поклоним", рекао је легендарни НБА ас. "Ништа нећу да им поклоним", рекао је легендарни НБА ас. Иако је био можда и најдоминатнији кошаркаш у историји НБА лиге и уз то четвороструки шампион, Шакил О'Нил (49)… »
Шакил О’Нил има посебне методе васпитавања: „Мораћете сами да зарадите паре“! (видео)

Шакил О’Нил има посебне методе васпитавања: „Мораћете сами да зарадите паре“! (видео)

Хот спорт 31.10.2021
НБА легенда не дели паре ни са ким. Легендарни амерички кошаркаш Шакил О’Нил не жели да дели богатство са својом децом. Он такође истиче да од деце тражи да вредно раде за свој новац и статус. „Помало су узнемирени, не разумеју… »
Шекове животне лекције: Децо моја, нисмо МИ богати, ЈА сам богат!

Шекове животне лекције: Децо моја, нисмо МИ богати, ЈА сам богат!

Моззарт спорт 31.10.2021
"Нећу вам дати прилику да користите мој новац како бисте прескакли животне лествице и незаслужено напредовали у друштву", поручио О'Нил својим потомцима. Некада велика НБА звезда Шакил О'Нил изван је свих стереотипа богатих… »

Вести дана »