Povezane vesti

O’Nil: Učim moju decu da nisu bogati

O’Nil: Učim moju decu da nisu bogati

Danas 31.10.2021
Jedan je od najboljih centara u istorji košarke: tokom sjajne karijere, Šakil O’Nil osvojio je četiri šampionska naslova sa Lejkersima i Majamijem; nastupajući za nekolicinu NBA timova postao je multimilioner, međutim, svojim naslednicima ne želi… »
Šekil O’Nil ne želi da daje svojoj deci novac: “Nismo mi bogati, samo sam ja bogat”

Šekil O’Nil ne želi da daje svojoj deci novac: “Nismo mi bogati, samo sam ja bogat”

Vesti online 31.10.2021
Legendarni američki košarkaš Šakil O”Nil izjavio je da ne želi da deli bogatstvo sa svojom decom, nego od njih traži da vredno rade za svoj novac i status. Košarkaš poseduje bogatstvo u vrednosti od 400 miliona dolara i ističe kako svojoj deci… »
Vi niste bogati, ja sam bogat! Šakil O' Nil traži od dece da sami zarade novac i ima važno pravilo!

Vi niste bogati, ja sam bogat! Šakil O' Nil traži od dece da sami zarade novac i ima važno pravilo!

Mondo 31.10.2021
"Ništa neću da im poklonim", rekao je legendarni NBA as. "Ništa neću da im poklonim", rekao je legendarni NBA as. Iako je bio možda i najdominatniji košarkaš u istoriji NBA lige i uz to četvorostruki šampion, Šakil O'Nil (49) ostao je podjednako… »
Šakil O’Nil ima posebne metode vaspitavanja: „Moraćete sami da zaradite pare“! (video)

Šakil O’Nil ima posebne metode vaspitavanja: „Moraćete sami da zaradite pare“! (video)

Hot sport 31.10.2021
NBA legenda ne deli pare ni sa kim. Legendarni američki košarkaš Šakil O’Nil ne želi da deli bogatstvo sa svojom decom. On takođe ističe da od dece traži da vredno rade za svoj novac i status. „Pomalo su uznemireni, ne razumeju baš najbolje… »
Šekove životne lekcije: Deco moja, nismo MI bogati, JA sam bogat!

Šekove životne lekcije: Deco moja, nismo MI bogati, JA sam bogat!

Mozzart sport 31.10.2021
"Neću vam dati priliku da koristite moj novac kako biste preskakli životne lestvice i nezasluženo napredovali u društvu", poručio O'Nil svojim potomcima. Nekada velika NBA zvezda Šakil O'Nil izvan je svih stereotipa bogatih, moćnih roditelja. Šek… »

Vesti dana »