Povezane vesti
Zovu me matora veštica - Eva Ras izgledom šokirala! Progovorila o Boldvinovom slučaju: Koleginica je tako povredila oko
Mondo 31.10.2021
Eva Ras se maskirala, te progovorila o slučaju Aleka Boldvina i otkrila da li je imala slična iskustva na snimanju. Eva Ras se maskirala, te progovorila o slučaju Aleka Boldvina i otkrila da li je imala slična iskustva na snimanju. U svetu se kao i svake… »
Eva Ras opet šokira: Hejteri me zovu matora veštica! Glumica progovorila i o slučaju Boldvin, a ovakve filmove je uvek…
Kurir 31.10.2021
Glumica Eva Ras je govorila o partizanskim filmovima, kafanama, a prokomentarisala je i slučaj Aleka Boldvina i oblačenje kostima. - Ovo je prava uloga za mene, mene hejteri zovu ''matora veštice''. Mnogo me se plaše, istina je najuvredljivija. Nikada… »
Vesti dana »
Napadač na Trampovoj večeri 31-godišnji Kol Tomas Alen iz Los Anđelesa
Beta pre 16 minutajoš 64 povezane
Pucnjava na događaju u Vašingtonu, Tramp nepovređen evakuisan, mete njegovi zvaničnici
RTV pre 16 minutajoš 81 povezana
"Video sam da mi prilazi neko veliki kao pakao": Igrač Minesote provocirao, pa dobio Jokićevu lekciju
Mondo pre 5 minutajoš 75 povezanih
Optužio Ruse da hoće novi Černobilj i to na godišnjicu: Zelenski poslao bizarnu poruku, kaže da Moskva "šahedima" gađa elektranu
Večernje novosti pre 21 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Beta pre 31 minutajoš 20 povezanih