Povezane vesti
Macron: Australski premijer me je lagao o sporazumu o nabavci podmornica
Slobodna Evropa 01.11.2021
Francuski predsjednik Emmanuel Macron optužio je australskog premijera Scotta Morrisona da ga je lagao dok je u tajnosti pregovarao sa Sjedinjenim Državama i Velikom Britanijom o sporazumu o nabavci podmornica. Na pitanje novinara smatra li da ga je… »
Makron: Premijer Australije me lagao dok je pregovarao o nabavci podmornica
N1 Info 01.11.2021
Predsednik Francuske Emanuel Makron optužio je premijera Australije Skota Morisona da ga je lagao dok je u tajnosti pregovarao sa SAD i Velikom Britanijom o sporazumu o nabavci podmornica. Na pitanje novinara da li misli da ga je Morison lagao, Makron je… »
Makron optužio premijera Australije da ga je lagao: "Tajno pregovarao sa SAD i Velikom Britanijom"
Telegraf 01.11.2021
Makron i Morison, koji su prisustvovali samitu Grupe 20 najrazvijenijih ekonomija sveta u Rimu, razgovarali su u četvrtak prvi put otkako je Australija otkazala ugovor o podmornicama sa Francuskom. Francuski predsednik Emanuel Makron optužio je… »
Makron ljut Na Skota morisona: Premijer Australije me je lagao
Večernje novosti 31.10.2021
Emanuel Makron, Foto AP Na pitanje da li misli da ga je Morison lagao, Makron je odgovorio: - Ne mislim, znam da je lagao. Makron i Morison, koji su prisustvovali samitu Grupe 20 najrazvijenijih ekonomija sveta u Rimu, razgovarali su u četvrtak prvi put… »
Makron: Znam da me je premijer Australije lagao
Danas 31.10.2021
Predsednik Francuske Emanuel Makron optužio je večeras premijera Australije Skota Morisona da ga je lagao dok je u tajnosti pregovarao sa SAD i Velikom Britanijom o sporazumu o nabavci podmornica. Na pitanje novinara da li misli da ga je Morison lagao… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih

„Javni servis ima obaveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 27 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 7 satijoš 14 povezanih