Повезане вести
Мацрон: Аустралски премијер ме је лагао о споразуму о набавци подморница
Слободна Европа 01.11.2021
Француски предсједник Еммануел Мацрон оптужио је аустралског премијера Сцотта Моррисона да га је лагао док је у тајности преговарао са Сједињеним Државама и Великом Британијом о споразуму о набавци подморница. На питање… »
Макрон: Премијер Аустралије ме лагао док је преговарао о набавци подморница
Н1 Инфо 01.11.2021
Председник Француске Емануел Макрон оптужио је премијера Аустралије Скота Морисона да га је лагао док је у тајности преговарао са САД и Великом Британијом о споразуму о набавци подморница. На питање новинара да ли мисли да га је… »
Макрон оптужио премијера Аустралије да га је лагао: "Тајно преговарао са САД и Великом Британијом"
Телеграф 01.11.2021
Макрон и Морисон, који су присуствовали самиту Групе 20 најразвијенијих економија света у Риму, разговарали су у четвртак први пут откако је Аустралија отказала уговор о подморницама са Француском. Француски председник Емануел… »
Макрон љут На Скота морисона: Премијер Аустралије ме је лагао
Вечерње новости 31.10.2021
Емануел Макрон, Фото АП На питање да ли мисли да га је Морисон лагао, Макрон је одговорио: - Не мислим, знам да је лагао. Макрон и Морисон, који су присуствовали самиту Групе 20 најразвијенијих економија света у Риму… »
Макрон: Знам да ме је премијер Аустралије лагао
Данас 31.10.2021
Председник Француске Емануел Макрон оптужио је вечерас премијера Аустралије Скота Морисона да га је лагао док је у тајности преговарао са САД и Великом Британијом о споразуму о набавци подморница. На питање новинара да ли мисли… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Троје мртвих у саобраћајки на Новом Београду: Хорор на раскрсници, тела покривена чаршавима, возила смрскана
Телеграф пре 6 минутајош 5 повезаних
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 6 сатијош 1 повезана