Повезане вести

Мацрон: Аустралски премијер ме је лагао о споразуму о набавци подморница

Мацрон: Аустралски премијер ме је лагао о споразуму о набавци подморница

Слободна Европа 01.11.2021
Француски предсједник Еммануел Мацрон оптужио је аустралског премијера Сцотта Моррисона да га је лагао док је у тајности преговарао са Сједињеним Државама и Великом Британијом о споразуму о набавци подморница. На питање… »
Макрон: Премијер Аустралије ме лагао док је преговарао о набавци подморница

Макрон: Премијер Аустралије ме лагао док је преговарао о набавци подморница

Н1 Инфо 01.11.2021
Председник Француске Емануел Макрон оптужио је премијера Аустралије Скота Морисона да га је лагао док је у тајности преговарао са САД и Великом Британијом о споразуму о набавци подморница. На питање новинара да ли мисли да га је… »
Макрон оптужио премијера Аустралије да га је лагао: "Тајно преговарао са САД и Великом Британијом"

Макрон оптужио премијера Аустралије да га је лагао: "Тајно преговарао са САД и Великом Британијом"

Телеграф 01.11.2021
Макрон и Морисон, који су присуствовали самиту Групе 20 најразвијенијих економија света у Риму, разговарали су у четвртак први пут откако је Аустралија отказала уговор о подморницама са Француском. Француски председник Емануел… »
Макрон љут На Скота морисона: Премијер Аустралије ме је лагао

Макрон љут На Скота морисона: Премијер Аустралије ме је лагао

Вечерње новости 31.10.2021
Емануел Макрон, Фото АП На питање да ли мисли да га је Морисон лагао, Макрон је одговорио: - Не мислим, знам да је лагао. Макрон и Морисон, који су присуствовали самиту Групе 20 најразвијенијих економија света у Риму… »
Макрон: Знам да ме је премијер Аустралије лагао

Макрон: Знам да ме је премијер Аустралије лагао

Данас 31.10.2021
Председник Француске Емануел Макрон оптужио је вечерас премијера Аустралије Скота Морисона да га је лагао док је у тајности преговарао са САД и Великом Британијом о споразуму о набавци подморница. На питање новинара да ли мисли… »

Вести дана »