Povezane vesti

Macron: Australski premijer me je lagao o sporazumu o nabavci podmornica

Macron: Australski premijer me je lagao o sporazumu o nabavci podmornica

Slobodna Evropa 01.11.2021
Francuski predsjednik Emmanuel Macron optužio je australskog premijera Scotta Morrisona da ga je lagao dok je u tajnosti pregovarao sa Sjedinjenim Državama i Velikom Britanijom o sporazumu o nabavci podmornica. Na pitanje novinara smatra li da ga je… »
Makron: Premijer Australije me lagao dok je pregovarao o nabavci podmornica

Makron: Premijer Australije me lagao dok je pregovarao o nabavci podmornica

N1 Info 01.11.2021
Predsednik Francuske Emanuel Makron optužio je premijera Australije Skota Morisona da ga je lagao dok je u tajnosti pregovarao sa SAD i Velikom Britanijom o sporazumu o nabavci podmornica. Na pitanje novinara da li misli da ga je Morison lagao, Makron je… »
Makron optužio premijera Australije da ga je lagao: "Tajno pregovarao sa SAD i Velikom Britanijom"

Makron optužio premijera Australije da ga je lagao: "Tajno pregovarao sa SAD i Velikom Britanijom"

Telegraf 01.11.2021
Makron i Morison, koji su prisustvovali samitu Grupe 20 najrazvijenijih ekonomija sveta u Rimu, razgovarali su u četvrtak prvi put otkako je Australija otkazala ugovor o podmornicama sa Francuskom. Francuski predsednik Emanuel Makron optužio je… »
Makron ljut Na Skota morisona: Premijer Australije me je lagao

Makron ljut Na Skota morisona: Premijer Australije me je lagao

Večernje novosti 31.10.2021
Emanuel Makron, Foto AP Na pitanje da li misli da ga je Morison lagao, Makron je odgovorio: - Ne mislim, znam da je lagao. Makron i Morison, koji su prisustvovali samitu Grupe 20 najrazvijenijih ekonomija sveta u Rimu, razgovarali su u četvrtak prvi put… »
Makron: Znam da me je premijer Australije lagao

Makron: Znam da me je premijer Australije lagao

Danas 31.10.2021
Predsednik Francuske Emanuel Makron optužio je večeras premijera Australije Skota Morisona da ga je lagao dok je u tajnosti pregovarao sa SAD i Velikom Britanijom o sporazumu o nabavci podmornica. Na pitanje novinara da li misli da ga je Morison lagao… »

Vesti dana »

Američki OFAK produžio licencu NIS-u do 17. aprila

Američki OFAK produžio licencu NIS-u do 17. aprila

BBC News pre 52 minutajoš 42 povezane
Danas umereno oblačno, temperatura do 14 stepeni

Danas umereno oblačno, temperatura do 14 stepeni

Serbian News Media pre 37 minutajoš 32 povezane
Odbojkaši Vojvodine savladali Spartak u derbiju kola

Odbojkaši Vojvodine savladali Spartak u derbiju kola

Radio 021 pre 22 minutajoš 19 povezanih