Повезане вести
Исповест сина Марине Туцаковић 40 дана после њене смрти: Јавили су ми да је умрла док сам писао текст…
Вести онлине 01.11.2021
Син Марине Туцаковић, Милан Радуловић Лаћа четрдесет дана након смрти своје мајке проговорио је о њеним последњим данима. – Мојој мајци се стање нагло погоршало. Није имала симптоме Ковида, али је месецима била у лошем стању… »
Ексклузивна исповест Лаће Радуловића: Мама је последњих дана хтела у кафану
Нова 01.11.2021
Текстописац Милан Радуловић Лаћа, син легендарне Марине Туцаковић, ауторке неких од највећих музичких хитова на нашим просторима, четрдесет дана од смрти своје мајке, ексклузивно за Нова.рс прича о њеним последњим данима, али и… »
Писао сам текст кад су ми јавили да је мама умрла! Лаћа искрено о тешким тренуцима, ево шта му је било најжалије од свега!
Курир 01.11.2021
Милан Радуловић Лаћа, син Марине Туцаковић која је написала неке од највећих хитова, проговорио је о њеним последњим тренуцима, али и како је поднео вест о њеној смрти. Наиме, Марина је пребачена у болницу због погоршаног… »
ЕКСКЛУЗИВНО Животна прича Марине Туцаковић само на Нова.рс
Нова 01.11.2021
Текстописац Милан Радуловић Лаћа, син легендарне Марине Туцаковић, ауторке неких од највећих музичких хитова на нашим просторима, четрдесет дана од смрти своје мајке, ексклузивно за Нова.рс прича о њеним последњим данима, али и… »
Чекао да прође 40 дана! Син Марине Туцаковић све ИСПРИЧАО!
Свет & Скандал 01.11.2021
Син Марине Туцаковић, Милан Лаћа Радуловић је уочи сахране мајке обајвио да се у јавности неће оглашавати, док не прође 40 дана, коначно је прогворио, након помена који је одржан у пета 29. октобра. Тексописац Милан Лаћа… »
Вести дана »

Појачане контроле широм Србије: Полиција на улицама до 20. октобра, на удару возачи који не поштују пешаке
РИНА пре 59 минутајош 17 повезаних

Да ли је то Милојевић најавио да ће бити селектор: „Не знам колико ћу још бити тренер Звезде…“
Нова пре 40 минутајош 22 повезане

Министар просвете: Ускоро ће бити расписан конкурс за директора Пете београдске гимназије
Н1 Инфо пре 1 сатјош 14 повезаних