Повезане вести

‘Нисам могао да верујем да је то одбранио’: Ковач искрено о голману Партизана!

‘Нисам могао да верујем да је то одбранио’: Ковач искрено о голману Партизана!

Хот спорт 01.11.2021
Остао је ‘горак укус’ након меча у Хумској! Партизан и Чукарички одиграли су један прави првенствени дерби, из којег је домаћин изашао као победник, резултатом 2:0.. Чукарички је имао своје шансе које није искористио. ‘Заиста смо… »
Из Чукаричког проклињу срећу у Хумској: "Голман Партизана играч утакмице, то говори све..."

Из Чукаричког проклињу срећу у Хумској: "Голман Партизана играч утакмице, то говори све..."

Спортске.нет 01.11.2021
Фудбалер Чукаричког Стефан Ковач рекао је данас да његова екипа није имала среће против Партизана и додао да у наредном колу Супер лиге Србије, против Вождовца, очекује победу своје екипе која би тим са Бановог брда учврстила на… »
После победе над Звездом, бод у Новом Пазару

После победе над Звездом, бод у Новом Пазару

Спортске.нет 01.11.2021
Фудбалери Новог Пазара и Радника одиграли су данас 1:1, у утакмици 15. кола Супер лиге Србије. Гости из Сурдулице повели су у трећем минуту, када је Милош Спасић искористио неодлучност штопера Пазара Немање Којичића и голмана… »
‘Нисмо имали среће против Партизана’: Везиста ‘Брђана’ видно разочаран, ево ко је по њему играч утакмице – без конкуренције!…

‘Нисмо имали среће против Партизана’: Везиста ‘Брђана’ видно разочаран, ево ко је по њему играч утакмице – без конкуренције!…

Хот спорт 01.11.2021
Напоменуо је пред дерби меч против Партизана шеф струке Чукаричког Саша Илић да је његовом тиму за позитиван резултат у Хумској потребно неколико фактора, пре свега се то односило на одличну игру његовог тима и фактор среће. И… »
‘Знао сам да ћу једног дана доћи овде’: Илића сломиле емоције у Хумској, после меча овом изјавом је распаметио Гробаре! (видео)…

‘Знао сам да ћу једног дана доћи овде’: Илића сломиле емоције у Хумској, после меча овом изјавом је распаметио Гробаре! (видео)…

Хот спорт 01.11.2021
Саша Илић поново показао колико му овај клуб заправо значи. Чукарички је одиграо сјајан меч на гостовању у Хумској, али је поражен у дербију 15. кола Суперлиге Србије, на крају црно-бели су славили тријумф головима Вујачића у… »
‘Срце ми је пуно’: Вујачић срећан као мало дете, драже му је што је упознао Сашу Илића него што је постигао гол!

‘Срце ми је пуно’: Вујачић срећан као мало дете, драже му је што је упознао Сашу Илића него што је постигао гол!

Хот спорт 01.11.2021
У дербију 15. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије, Партизан је савладао екипу Чукаричког, а нове бодове тиму, својим головима, донели су Игор Вујачић и Марко Живковић. Штопер црно-белих савладао је голмана гостију ударцем главом… »
Вујачић: Тешка утакмица против Чукаричког, најважнија нова три бода

Вујачић: Тешка утакмица против Чукаричког, најважнија нова три бода

Спортски журнал 01.11.2021
Фудбалер Партизана Игор Вујачић рекао је да је меч против Чукаричког био захтеван, али да је најважније да су црно-бели уписали нова три бода у домаћем шампионату. "Ово је била веома захтевна и тешка утакмица, екипа Чукаричког… »
Јер је Сале само један...

Јер је Сале само један...

Спортски журнал 01.11.2021
Фудбалери Партизана савладали су вечерас Чукарички 2:0 (2:0) у дербију 15. кола Суперлиге Србије. Стрелци за црно-беле били су Игор Вујачић у 33. и Марко Живковић у 45+3. минуту. Овације легенди! Партизанови навијачи пре, за… »
Коначно сам упознао Сашу илића: Водио Партизан до победе, али није само зато срећан - Срце ми је пуно!

Коначно сам упознао Сашу илића: Водио Партизан до победе, али није само зато срећан - Срце ми је пуно!

Мондо 01.11.2021
Дефанзивац црно-белих је био пун утисака након тријумфа против Чукаричког. Дефанзивац црно-белих је био пун утисака након тријумфа против Чукаричког. Уписали су фудбалери Партизана и 14. победу у 15. мечу у Суперлиги, савладавши… »
Партизан савладао Чукарички у Супер лиги

Партизан савладао Чукарички у Супер лиги

Данас 31.10.2021
Фудбалери Партизана победили су вечерас на свом терену екипу Чукаричког са 2:0, у мечу 15. кола Супер лиге Србије. Црно-бели су повели у 33. минуту, голом Игора Вујачића. Слободан ударац извео је Милош Јојић, а Вујачић је главом… »
Вождовац испустио велику победу: "Змајеви" могли у сам врх Суперлиге, али пред сам крај остали без тријумфа над ТСЦ-ом!

Вождовац испустио велику победу: "Змајеви" могли у сам врх Суперлиге, али пред сам крај остали без тријумфа над ТСЦ-ом!

Спортал блиц 31.10.2021
Фудбалери Вождовца и ТСЦ-а из Бачке Тополе ремизирали су на крову тржног центра резултатом 1:1, у мечу 15. кола Суперлиге Србије. Домаћина је у вођство довео Никола Вујновић у 47. минуту, а бод гостима донео је Дејан Милићевић… »

Вести дана »