Povezane vesti
Zaječarska okružna liga: Šljivar poražen od Rtnja, Velika Jasikova deklasirala Kosovo
Glas Zaječara 01.11.2021
Za vikend su odigrane utakmice 11. kola Zaječarske okružne lige. Šljivar poražen od Rtnja, Velika Jasikova deklasirala Kosovo, Radnički savladao Trebič, dok je Graničar pobedio Hajduk. U okviru 11. kola Zaječarske okružne lige, Šljivar poražen… »
Srpska liga „Istok“: Timočanin slavio u Vranju protiv Dinama, Hajduk Veljko poražen u Meševu
Glas Zaječara 01.11.2021
Za vikend su odigrane utakmice 12. kola Srpske lige „Istok“. Timočanin slavio u Vranju protiv Dinama, Hajduk Veljko poražen u Meševu. U okviru 12. kola Srpske lige „Istok“, Timočanin slavio u Vranju protiv Dinama rezultatom 0:1, Hajduk Veljko… »
Zona „Istok“: Bor poražen u Pirotu, OFK 019 slavio u Knjaževcu
Glas Zaječara 01.11.2021
Za vikend su odigrane utakmice 12. kola Zone „Istok“. Bor poražen u Pirotu, Dunav savladao Slogu, OFK 019 savladao OFK KNjaz, dok su fudbaleri Đerdapa savladali Lužnicu. U okviru 12. kola Zone „Istok“, Bor poražen u Pirotu rezultatom 2:0… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
MUP: U Kruševcu presečen lanac međunarodnih krijumčarskih kanala za trgovinu kućnim ljubimcima
Danas pre 5 satijoš 2 povezane