Povezane vesti
"Udario sam je jer me je pravila ljubomornim": Sramna odbrana Slobe Snajpera za optužbe zbog zlostavljanja devojke
Blic 01.11.2021
Slobodan Milutinović zvani Sloba Snajper izneo je svoju odbranu u Višem tužilaštvu u Novom Sadu . Kako "Blic" saznaje, on je rekao da je U. J. "udario samo jedom i da je ona tada pala na krevet", a razlog za takvo ponašanje naveo je u svojoj… »
Snajper me je tukao na tribinama, od udaraca sam padala niz stepenice: Jezivo svedočenje žrtve Milutinovića, nikome nije…
Kurir 01.11.2021
"Slobodan Milutinović je te večeri došao do mene na motoru tvrdeći da želi da razgovaramo. Nisam znala ni šta me čeka ni gde me vozi. Bio je to neki napušteni stadion. Tukao me je na tribinama, a od silovitih udaraca padala sam niz stepenice" Ovim… »
Vesti dana »

Uživo blokada RTS: Studenti blokaderi ne dozvoljavaju radnicima da udu u zgradu i rade! Oglasio se MUP, RTS emituje redovan program
Kurir pre 2 satajoš 56 povezanih

Tužilac naložio da se identifikuju osobe koje su pretile novinarki RTS-a
RTS pre 1 satjoš 89 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 4 satijoš 8 povezanih

„Vanredno stanje“ u niškoj Skupštini – glasanje uz buku i bes, blokada izlaza i opkoljena zgrada
Južne vesti pre 6 satijoš 34 povezane