Повезане вести
Туристи у Будимпешти кафу хтели да наплате 600 евра! Полиција привела власницу бара
Телеграф 01.11.2021
Притужбе на рачун угоститеља, који се не либе да буквално пљачкају туристе, редовно се могу прочитати на туристичким форумима. Мађарска полиција спроводи одлучну акцију против похлепних власника угоститељских објеката, који… »
"Само сам желео кафу": Немачки туриста одбио да плати цех у Будимпешти: Конобари стално износили пића која није наручио
Блиц 01.11.2021
Мађарска полиција спроводи одлучну акцију против похлепних власника угоститељских објеката који "пљачкају" туристе обрачунавајући им конзумацију по вртоглавим ценама. У пабу у средишту града конобари су ухапшени на делу када је… »
Кафа у будимпешти "само" 600 евра: Конобари покушалали да опљачкају туристу, па почели да му прете
Мондо 01.11.2021
Полиција је брзо реаговала и привела одговорне. Полиција је брзо реаговала и привела одговорне. Мађарска полиција спроводи одлучну акцију против похлепних власника угоститељских објеката, који системски пљачкају туристе… »
Кафа од 70.000 динара: Мађарски конобари покушали да опљачкају Немце, реаговала полиција
Вечерње новости 01.11.2021
Фото: Профимедиа У пабу у центру града конобари су ухапшени на делу када су претили немачком туристи који је одбио да плати 210.000 форинти (око 70.000 динара). Полиција је привела и власницу ресторана и њеног сина и како је… »
Туриста одбио да плати кафу 580 евра у Будимпешти, власница локала ухапшена
Н1 Инфо 01.11.2021
Мађарска полиција спроводи одлучну акцију против похлепних власника угоститељских објеката који "пљачкају" туристе обрачунавајући им конзумацију по вртоглавим ценама. У пубу у средишту града конобари су ухапшени на делу када је… »
Вести дана »
Ректор Ђокић о могућој кандидатури на изборима: Уколико студенти и грађани од мене буду тражили ангажман, спреман сам да га прихватим
Н1 Инфо пре 24 минутајош 55 повезаних
Комеморативни скупови у Новом Саду и Нишу поводом 17 месеци од пада надстрешнице
Невсмакс Балканс пре 45 минутајош 26 повезаних
Стармер рекао да неће бирати између САД и ЕУ, али потребни су јачи односи с Европом
Бета пре 4 сатијош 40 повезаних
Заливски "нокаут": Спрема ли се војна интервенција за деблокаду Ормуског мореуза?
Еуроневс пре 2 сатајош 42 повезане