Povezane vesti

Dejan poštuje žene, Dalila to nije znala da ceni! Staniju je Dragojević brutalno vređao, nećete verovati šta je sada…

Dejan poštuje žene, Dalila to nije znala da ceni! Staniju je Dragojević brutalno vređao, nećete verovati šta je sada…

Kurir 01.11.2021
Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević je nakon izlaska iz rijalitija kupila skupoceni stan u kome se odlučila da u klipu koji je okačila na svoj Jutjub kanal odgovori na sva goruća pitanja koja zanimaju ljubitelje njenog lika i iznese svoja mišljenja… »
Dalila Ne može u našu kuću, Dejana je varala i pre Filipa! Carev otac opleo po snajki, potkačio i Dragojevića: Cmizdri kao…

Dalila Ne može u našu kuću, Dejana je varala i pre Filipa! Carev otac opleo po snajki, potkačio i Dragojevića: Cmizdri kao…

Kurir 01.11.2021
Franjo Car, otac aktuelnog učesnika Zadruge 5 Filipa Cara oglasio se nakon što je njegov sin započeo vezu sa Dalilom Dragojević, koja je i dalje u braku sa Dejanom. Da li Vam se dopada novi izbor Vašeg sina? - Svaki njegov odabir je samo njegov i ja… »
"Moj sin nije srećan sa dalilom, i Dejana je varala": Progovorio otac Filipa Cara: "Neće mu biti svejedno kad vidi Maju"

"Moj sin nije srećan sa dalilom, i Dejana je varala": Progovorio otac Filipa Cara: "Neće mu biti svejedno kad vidi Maju"

Blic 01.11.2021
Franjo Car, otac aktuelnog učesnika "Zadruge 5" Filipa Cara otkrio je šta sve što misli o dešavanjima o kojima bruji region, a čiji je akter upravo njegov sin. - Šta da vam kažem, nije loše. Gledam sina i nerviram se. Gledao sam ga noćas kada je… »
Otac Filipa Cara: „Dejan je KRIV što ga je Dalila ostavila”!

Otac Filipa Cara: „Dejan je KRIV što ga je Dalila ostavila”!

Svet & Skandal 01.11.2021
Franjo Car, otac Filipa Cara, prvi put se oglasio od kada je njegov sin u rijalitiju i prkomentarisao što se upravo Filip našao kao neko koje rasturio brak Dalile i Dejana. Ipak, Franjo bez rezerve brani svog sina, i ne smtra da je on kriv što se… »
"Varala je Dejana i pre Filipa!" Carev otac žestoko opleo po Dalili, ne žele je u svojoj kući - Ovo se meri sa ludošću!

"Varala je Dejana i pre Filipa!" Carev otac žestoko opleo po Dalili, ne žele je u svojoj kući - Ovo se meri sa ludošću!

Mondo 01.11.2021
Otac FIlipa Cara komentarisao sina i njegovu vezu sa Dalilom Dragojević. Otac FIlipa Cara komentarisao sina i njegovu vezu sa Dalilom Dragojević. Javnost ne prestaje da bruji o vezi Filipa Cara i Dalile Dragojević, koja je u Zadruzi prevarila svog… »
Dalila u našu kuću nije dobrodošla! Progovorio i otac Filipa Cara, otvorio dušu o ponašanju svog sina i opleo po snajki…

Dalila u našu kuću nije dobrodošla! Progovorio i otac Filipa Cara, otvorio dušu o ponašanju svog sina i opleo po snajki…

Alo 01.11.2021
On nije mogao, a da ne prokomentariše aktuelna dešavanja u rijalitiju. Franjo Car, otac aktuelnog učesnika Zadruge 5, Filipa Cara, progovorio je i bez zadrške izneo apsolutno sve što misli o dešavanjima o kojima bruji region, a čiji je akter upravo… »
Prvo obraćanje Stanije Dobrojević po IZLASKU iz rijalitija!

Prvo obraćanje Stanije Dobrojević po IZLASKU iz rijalitija!

Svet & Skandal 01.11.2021
Stanija Dobrojević snimila je poseban video za svoj jutjub kanala, gde je odgovarala na pitanja svojih partilaca sa Instagrama. Njoj je stiglo više od tri hiljade pitanja, pa je ona izabrala samo ona najintersantnija. Zanimljivo je i to da je ovo njeno… »
Ša prevario ženu u rijalitiju, a SAD osuđuje dalilino neverstvo: Žao mi je Dejana, ovo je surovo! A evo šta kaže o Caru…

Ša prevario ženu u rijalitiju, a SAD osuđuje dalilino neverstvo: Žao mi je Dejana, ovo je surovo! A evo šta kaže o Caru…

Kurir 01.11.2021
Nenad Aleksić Ša u prošloj sezoni "Zadruge" javno je prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov, a sada je dao svoj sud o aferi čiji su glavni akteri Dejan i Dalila Dragojević i Filip Car. - Ovo je malo brutalnije, njemu je tu žena i on to sve mora da… »

Vesti dana »