Повезане вести
Уништила сам живот себи и својим најближима! Луна Ђогани никад искреније о ријалити каријери - овако сада прича о Слоби!
Мондо 01.11.2021
Луна Ђогани о свом учешћу у Задрузи. Луна Ђогани о свом учешћу у Задрузи. Луна Ђогани не крије да је прошла голготу након свог учешћа у првој сезони Задруге где је остала упамћена по вези са, тада још увек ожењеним, Слобом… »
"Уништила сам живот и себи и својим најближима, била сам психички лоше": Луна Ђогани о Слоби и јавној превари
Блиц 01.11.2021
Луна Ђогани осврнула се на своје прво учешће у ријалитију, у "Задрузи 1", где је остала упамћена као љубавница певача Слобе Радановића, који је са њом преварио тадашњу супругу Кију Коцкар. - Ушла сам у ријалити као клинка… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 1 сатјош 22 повезане
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 3 сатајош 10 повезаних
Цене пелета отишле у небо Потрошачи у шоку, продавци упозоравају на нестачицу; Ево какво је стање на стовариштима
Дневник пре 3 сатајош 7 повезаних
НБС: Девизно тржиште потпуно стабилно, несташица евра и других валута не постоји
Н1 Инфо пре 35 минутајош 24 повезане