Povezane vesti
Hoćemo li primati i četvrtu dozu? Dr Petrović za Kurir: Ništa nam neće faliti i Ako se budemo vakcinisali na četiri meseca…
Kurir 02.11.2021
Ništa nam neće faliti i ako se budemo vakcinisali na četiri meseca. Za tri i po milijarde datih doza, koliko ja znam, nije objavljen nijedan smrtni slučaj od vakcine. I to nešto govori - rekao je, između ostalog, u intervjuu za Kurir epidemiolog prof. dr… »
Treba li zatvarati škole? Dr Petrović odgovara za Kurir: Od 500 novožaraženih 1 završi na respiratoru, evo kako je kod dece…
Kurir 02.11.2021
Epidemiolog prof. dr Vladimir Petrović, direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine i član Kriznog štaba jasnog je stava: škole ne treba zatvarati ako su ugostiteljski objekti otvoreni. - Najlakše je zatvoriti škole, ali je pitanje šta ćemo onda s… »
Epidemiolog dr Vladimir Petrović za Kurir objasnio: Ko više zaražava u koroni - Odrasli ili deca? A evo kako je s gripom
Kurir 02.11.2021
Epidemiolog prof. dr Vladimir Petrović, direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine i član kriznog štaba u intervjuu za Kurir objasnio je i ko više zaražava - odrasli ili deca? - Odrasli češće i u većoj meri zaražavaju decu nego što deca zaražavaju… »
Ima li prehlada ili je baš sve korona? Odgovor dr Petrovića iznenadiće mnoge: Od 9 bolesne dece evo koliko njih je imalo kovid…
Kurir 02.11.2021
Imajući u vidu koliko svakodnevno imamo novozaraženih, mnogi se pitaju postoji li išta drugo osim koronavirusa i da li su nestale prehlade. Odgovor epidemiologa prof. dr Vladimira Petrovića, direktora Instituta za javno zdravlje Vojvodine i člana kriznog… »
Vesti dana »
Milijarderi i uticajni ljudi iz Vašingtona na raskošnoj večeri Sija i Trampa
REUC pre 50 minutajoš 28 povezanih
Paunović posle poraza od Grčke: Naredio sam igračima da u finišu idemo napred, bolno je i poučno
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 32 povezane
Ambasador SAD pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kada se obratio Netanjahu
Danas pre 20 minutajoš 16 povezanih
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 1 satjoš 21 povezana