Повезане вести
Хоћемо ли примати и четврту дозу? Др Петровић за Курир: Ништа нам неће фалити и Ако се будемо вакцинисали на четири месеца…
Курир 02.11.2021
Ништа нам неће фалити и ако се будемо вакцинисали на четири месеца. За три и по милијарде датих доза, колико ја знам, није објављен ниједан смртни случај од вакцине. И то нешто говори - рекао је, између осталог, у интервјуу за… »
Треба ли затварати школе? Др Петровић одговара за Курир: Од 500 новожаражених 1 заврши на респиратору, ево како је код деце…
Курир 02.11.2021
Епидемиолог проф. др Владимир Петровић, директор Института за јавно здравље Војводине и члан Кризног штаба јасног је става: школе не треба затварати ако су угоститељски објекти отворени. - Најлакше је затворити школе, али је… »
Епидемиолог др Владимир Петровић за Курир објаснио: Ко више заражава у корони - Одрасли или деца? А ево како је с грипом
Курир 02.11.2021
Епидемиолог проф. др Владимир Петровић, директор Института за јавно здравље Војводине и члан кризног штаба у интервјуу за Курир објаснио је и ко више заражава - одрасли или деца? - Одрасли чешће и у већој мери заражавају децу… »
Има ли прехлада или је баш све корона? Одговор др Петровића изненадиће многе: Од 9 болесне деце ево колико њих је имало ковид…
Курир 02.11.2021
Имајући у виду колико свакодневно имамо новозаражених, многи се питају постоји ли ишта друго осим коронавируса и да ли су нестале прехладе. Одговор епидемиолога проф. др Владимира Петровића, директора Института за јавно здравље… »
Вести дана »
Шта значи ако НБС буде на удару санкција: Мијушковић објашњава утицај на динар
Блиц пре 11 минутајош 27 повезаних
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Еуроневс пре 1 минутјош 32 повезане
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 2 сатајош 33 повезане
Јокићу су 3,9 секунде довољне да направи чудо: Погледајте шта је урадио док су га "тукли"
Мондо пре 16 минутајош 36 повезаних