Повезане вести

Помоћник редитеља који је Алеку Болдвину дао пиштољ из којег је убијена сниматељка: Шокиран сам

Помоћник редитеља који је Алеку Болдвину дао пиштољ из којег је убијена сниматељка: Шокиран сам

Данас 02.11.2021
Помоћник редитеља који је глумцу Алеку Болдвину дао пиштољ који је убио директорку фотографије на снимању проговорио је први пут од трагедије. Дејвид Халс је за Њујорк пост рекао да је „шокиран и тужан“ због смрти Халине… »
Прекинуо тишину: Помоћник режисера који је Болдвину дао пиштољ проговорио о инциденту

Прекинуо тишину: Помоћник режисера који је Болдвину дао пиштољ проговорио о инциденту

Блиц 02.11.2021
Асистент режисера Дејв Халс који је холивудском глумцу Алеку Болдвину дао пиштољ са бојевом муницијом први пут се огласио о снимању филма у којем је убијена директорка фотографије Халина Хачинс, а режисер Џоел Соуза рањен. У… »
Проговорио помоћник редитеља који је Болдвину дао пиштољ: Шокиран сам

Проговорио помоћник редитеља који је Болдвину дао пиштољ: Шокиран сам

Нова 02.11.2021
Помоћник редитеља који је глумцу Алеку Болдвину дао пиштољ који је убио директорку фотографије на снимању проговорио је први пут од трагедије. Дејвид Халс је за Њујорк пост рекао да је "шокиран и тужан" због смрти Халине… »

Вести дана »