Povezane vesti
Pomoćnik reditelja koji je Aleku Boldvinu dao pištolj iz kojeg je ubijena snimateljka: Šokiran sam
Danas 02.11.2021
Pomoćnik reditelja koji je glumcu Aleku Boldvinu dao pištolj koji je ubio direktorku fotografije na snimanju progovorio je prvi put od tragedije. Dejvid Hals je za Njujork post rekao da je „šokiran i tužan“ zbog smrti Haline Hačins. „Halina Hačins nije… »
Prekinuo tišinu: Pomoćnik režisera koji je Boldvinu dao pištolj progovorio o incidentu
Blic 02.11.2021
Asistent režisera Dejv Hals koji je holivudskom glumcu Aleku Boldvinu dao pištolj sa bojevom municijom prvi put se oglasio o snimanju filma u kojem je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins, a režiser Džoel Souza ranjen. U izjavi za "Njujork post"… »
Progovorio pomoćnik reditelja koji je Boldvinu dao pištolj: Šokiran sam
Nova 02.11.2021
Pomoćnik reditelja koji je glumcu Aleku Boldvinu dao pištolj koji je ubio direktorku fotografije na snimanju progovorio je prvi put od tragedije. Dejvid Hals je za Njujork post rekao da je "šokiran i tužan" zbog smrti Haline Hačins. „Halina Hačins nije… »
Vesti dana »

Šta je fon der Lajen rekla o investiranju u Srbiju nakon sastanka sa predsednikom Vučićem?
Telegraf pre 1 minutjoš 64 povezane

Vraćena još četiri tela talaca, Tramp preti Hamasu: „Ako nećete sami, mi ćemo vas razoružati"
BBC News pre 47 minutajoš 31 povezana

Uskoro stiže i sneg, a onda nagli preokret: Nova prognoza Marka Čubrila, evo kakvo vreme nas očekuje pred zimu
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih

Počela grejna sezona širom Srbije, problemi u Jagodini, Vrbasu, Senti i Bečeju
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih

Danas kreće primena mera olakšica za sve koji imaju kredit Na ova tri načina banke moraju da pomognu klijentima koji ne mogu da otplate kredit!
Dnevnik pre 22 minutajoš 21 povezana