Повезане вести

Исповест Лаће Радуловића 2. део: Како сам отишао на одвикавање од хероина

Нова 02.11.2021
Текстописац Милан Радуловић Лаћа, син легендарне Марине Туцаковић, ауторке неких од највећих музичких хитова на нашим просторима, четрдесет дана од смрти своје мајке, ексклузивно за Нова.рс прича о њеним последњим данима, али и… »

Нова 02.11.2021
Текстописац Милан Радуловић Лаћа, син легендарне Марине Туцаковић, ауторке неких од највећих музичких хитова на нашим просторима, четрдесет дана од смрти своје мајке, ексклузивно за Нова.рс прича о њеним последњим данима, али и… »
Лаћа кончано проговорио о инциденту на сахрани Марине Туцаковић ВИДЕО

Лаћа кончано проговорио о инциденту на сахрани Марине Туцаковић ВИДЕО

Нова 02.11.2021
Милан Радуловић Лаћа је у ексклузивној исповести за Нова.рс поводом 40 дана од смрти своје мајке, Марине Туцаковић, открио шта се заиста догодило на њеној сахрани. Наиме, медији су наводили да је тада дошло до инцидента, када је… »
"Годинама сам био зависан од хероина, без маме се никад не бих излечио": Син Марине Туцаковић о својој хоспитализацији и…

"Годинама сам био зависан од хероина, без маме се никад не бих излечио": Син Марине Туцаковић о својој хоспитализацији и…

Блиц 01.11.2021
Наследник Марине Туцаковић, Милан Радуловић Лаћа, четрдесет дана након смрти своје мајке проговорио је о њеним последњим данима и изнео низ детаља који нису били познати јавности. - Она је била шеф параде. Она је та која је… »

Вести дана »