Povezane vesti
Futog, Veternik i deo Novosadskog puta u sredu devet sati bez vode
Moj Novi Sad 02.11.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u sredu, 3. novembra, od 8 do 17 sati biti deo Novosadskog puta (od broja 90 do kružnog toka) i naselja Veternik i Futog. Cisterne sa pijaćom vodom će biti postavljene u Ulici kralja Aleksandra… »
Deo Novosadskog puta, Veternik i Futog sutra bez vode
NoviSad.com 02.11.2021
Novi Sad - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži sutra će bez vode, od 8 do 17 časova, biti deo Novosadskog puta, od broja 90 do kružnog toka, i naselja Veternik i Futog. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena u Ulici kralja Aleksandra… »
Veternik i Futog bez vode, cisterne postavljene
Dnevnik 02.11.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će do 17 sati biti deo Novosadskog puta (od br. 90 do kružnog toka) i naselja Veternik i Futog. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena u Ulici kralja Aleksandra ispred vrtića… »
Stojana Novakovića bez vode zbog havarije
Dnevnik 02.11.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 12 sati biti deo Ulice Stojana Novakovića (br. 15 – 21). Kako kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“, postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo Novog naselja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 02.11.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti deo Ulice Stojana Novakovića (od broja 15 do 21). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju… »
Vesti dana »
Student Seratlić uoči današnjeg protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
Fjuri: "Usik dobio božićni poklon, do smrti ću verovati da sam pobedio!"
Sportske.net pre 2 satajoš 15 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 4 satijoš 1 povezana
Đukić Dejanović o studentima koji su je vikom oterali iz Niša: „Bila sam šokirana tim primitivizmom, otišla sam da bih izbegla incident“
Nova pre 31 minutajoš 10 povezanih