Povezane vesti
"Želim dobrodošlicu svom predsedniku": Iznenađenje u Glazgovu pred Vučićev govor (video)
Blic 02.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas u Glazgovu, gde učestvuje na Samitu o klimatskim promenama - COP26. Pre njegovog govora, usledila je zanimljiva najava od strane u tom trenutku predsedavajuće. - Veliko mi je zadovoljstvo da poželim… »
Veliko iznenađenje u glazgovu: Pogledajte kako je najavljen predsednik Aleksandar Vučić (video)
Večernje novosti 02.11.2021
Foto: Printskrin/UNFCCC Neposredno pre obraćanja predsednika Srbije na Samitu dogodilo se veliko iznenađenje. Naime, predsedavajuća je, najavljujući Vučića, na engleskom jeziku rekla: "Veliko mi je zadovoljstvo da poželim dobrodošlicu mom predsedniku… »
TRENUTAK ZA PAMĆENJE! Iznenađenje NA SKUPU U GLAZGOVU: Veliko mi je zadovoljstvo da poželim dobrodošlicu MOM PREDSEDNIKU…
Kurir 02.11.2021
GLAZGOV - Veliko i prijatno iznenađenje dogodilo se danas u Glazgovu uoči obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu posvećenom sprečavanju klimatskih promena COP 26. Pred sam izlazak na binu i za govornicu, predsedavajuća sednicomna COP 26… »
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 5 satijoš 36 povezanih

Zvezda u subotu igra derbi 4. kola sl na Marakani, ovo su cene karata
Telegraf pre 15 minutajoš 59 povezanih

Šta to Srbija tačno izvozi u SAD i koliko ćemo biti pogođeni Trampovim carinama?
Euronews pre 4 satijoš 58 povezanih

Bela kuća demantuje Kremlj: Sastanak Trampa i Putina još nije dogovoren
Telegraf pre 20 minutajoš 63 povezane