Povezane vesti
"Želim dobrodošlicu svom predsedniku": Iznenađenje u Glazgovu pred Vučićev govor (video)
Blic 02.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas u Glazgovu, gde učestvuje na Samitu o klimatskim promenama - COP26. Pre njegovog govora, usledila je zanimljiva najava od strane u tom trenutku predsedavajuće. - Veliko mi je zadovoljstvo da poželim… »
Veliko iznenađenje u glazgovu: Pogledajte kako je najavljen predsednik Aleksandar Vučić (video)
Večernje novosti 02.11.2021
Foto: Printskrin/UNFCCC Neposredno pre obraćanja predsednika Srbije na Samitu dogodilo se veliko iznenađenje. Naime, predsedavajuća je, najavljujući Vučića, na engleskom jeziku rekla: "Veliko mi je zadovoljstvo da poželim dobrodošlicu mom… »
TRENUTAK ZA PAMĆENJE! Iznenađenje NA SKUPU U GLAZGOVU: Veliko mi je zadovoljstvo da poželim dobrodošlicu MOM PREDSEDNIKU…
Kurir 02.11.2021
GLAZGOV - Veliko i prijatno iznenađenje dogodilo se danas u Glazgovu uoči obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu posvećenom sprečavanju klimatskih promena COP 26. Pred sam izlazak na binu i za govornicu, predsedavajuća sednicomna… »
Vesti dana »
Ukratko iz sveta: valute pale zbog Trumpovih pretnji o carinama
Bloomberg Adria pre 17 minutajoš 19 povezanih
Englez demolirao nagetse, Jokić ispod proseka: Denver razbijen u sred Kolorada! (video)
Hot sport pre 29 minutajoš 8 povezanih
Najtopliji dan u ovoj sedmici, ali stiže naoblačenje i pad temperature
N1 Info pre 58 minutajoš 4 povezane
Cela hala ustala zbog Bogdana, a on se dečački smeje! Pogledajte fintu iz bloka koju je prodao u NBA
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Rusija u više talasa napala dronovima Kijev, uzbuna trajala više od pet sati
Euronews pre 1 satjoš 3 povezane