Повезане вести

"Желим добродошлицу свом председнику": Изненађење у Глазгову пред Вучићев говор (видео)

"Желим добродошлицу свом председнику": Изненађење у Глазгову пред Вучићев говор (видео)

Блиц 02.11.2021
Председник Србије Александар Вучић говорио је данас у Глазгову, где учествује на Самиту о климатским променама - ЦОП26. Пре његовог говора, уследила је занимљива најава од стране у том тренутку председавајуће. - Велико ми је… »
Велико изненађење у глазгову: Погледајте како је најављен председник Александар Вучић (видео)

Велико изненађење у глазгову: Погледајте како је најављен председник Александар Вучић (видео)

Вечерње новости 02.11.2021
Фото: Принтскрин/УНФЦЦЦ Непосредно пре обраћања председника Србије на Самиту догодило се велико изненађење. Наиме, председавајућа је, најављујући Вучића, на енглеском језику рекла: "Велико ми је задовољство да пожелим… »
ТРЕНУТАК ЗА ПАМЋЕЊЕ! Изненађење НА СКУПУ У ГЛАЗГОВУ: Велико ми је задовољство да пожелим добродошлицу МОМ ПРЕДСЕДНИКУ…

ТРЕНУТАК ЗА ПАМЋЕЊЕ! Изненађење НА СКУПУ У ГЛАЗГОВУ: Велико ми је задовољство да пожелим добродошлицу МОМ ПРЕДСЕДНИКУ…

Курир 02.11.2021
ГЛАЗГОВ - Велико и пријатно изненађење догодило се данас у Глазгову уочи обраћања председника Србије Александра Вучића на самиту посвећеном спречавању климатских промена ЦОП 26. Пред сам излазак на бину и за говорницу… »

Вести дана »