Повезане вести
Погибија дечака Бахати возач: Саучешће породици, нисам видео децу Деда малог Стефана: Не прихватамо његово саучешће
Курир 02.11.2021
Лазар Галић који је оптужен да је изазвао тешку саобраћајну несрећу у којој је на Карабурми настрадао Стефан Б. (9) изјавио је на почетку суђења да се не осећа кривим. Лазар Галић који је оптужен да је 17. јула на Карабурми у… »
"Уништио сам две породице": Овако се бранио Лазар Галић који је оптужен да је изазвао несрећу у којој је страдао Стефан б.
Вечерње новости 02.11.2021
Фото: М. С./Фејсбук/ОФК "Гол" - Велика је трагедија ово што се десило и бол са којим ћу да живим, а не знам како - рекао је Галић, тврдећи да је свестан да је уништио две породице. - И ја сам отац двоје деце, изјавио сам саучешће… »
Срамна одбрана возача с Карабурме који је прегазио Стефана: Галић се први пут изјаснио о језивој несрећи на Карабурми, па…
Блиц 02.11.2021
Лазар Галић, који је оптужен да је 17. јула на Карабурми у Београду изазвао саобраћајну несрећу у којој је на пешачком прелазу погинуо Стефан Балић, а његови брат и отац повређени, данас је пред судом изјавио саучешће породици… »
Стефанов деда после суђења галићу: Све што желим је да буде осуђен на доживотну, не само због мог унука, већ и због друге…
Курир 02.11.2021
Бобан Б., дека преминулог Стефана каже да саучешће Лазара Галића неће прихватити. Подсетимо, на данашњем суђењу, Лазар Галић, оптужен да је изазвао несрећу у којој је погинуо Стефан Б. на Карабурми, изјавио је саучешће… »
Возач који је ударио двоје деце: Ја ћу морати да живим с тим
Дневник 02.11.2021
БЕОГРАД: Лазар Галић изјавио је данас у Првом основном суду у Београду да осећа људску кривицу због трагедије која се догодила када је 18. јула увече на Карабурми својим аутомобилом ударио двоје деце од пет и девет година на… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нови магазин пре 1 сатјош 16 повезаних
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 1 сатјош 7 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 1 сатјош 3 повезане
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Нова пре 52 минутајош 20 повезаних