Povezane vesti
"I oni i moji smo uništeni do kraja života". Galić: Nisam video Stefana na pešačkom, hteo sam da se predam
Telegraf 02.11.2021
Lazar Galić je izjavio saučešće porodici Balić dodajući da zna da im to ništa ne znači. U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je Lazar Galić (38) iznosio odbranu povodom optužbi da je 18. jula uveče na Karaburmi svojim automobilom udario dvoje dece od… »
Sramna odbrana vozača s Karaburme koji je pregazio Stefana: Galić se prvi put izjasnio o jezivoj nesreći na Karaburmi, pa…
Blic 02.11.2021
Lazar Galić, koji je optužen da je 17. jula na Karaburmi u Beogradu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je na pešačkom prelazu poginuo Stefan Balić, a njegovi brat i otac povređeni, danas je pred sudom izjavio saučešće porodici, a onda je izneo odbranu… »
Stefanov deda o Galićevoj odbrani: Pešački prelaz osvetljen kao novogodišnja jelka, nema šanse da ne vidite
Telegraf 02.11.2021
- Pri toj brzini, da je pokušao da skrene na trotoar, sigurno bi udario u nešto i ne bi ostao živ - rekao je Slobodan, deda nastradalog Stefana. Lazar Galić (38), osumnjičen da je 18. jula uveče na Karaburmi automobilom udario dvoje dece od pet i devet… »
Šokantna odbrana Lazara Galića: Kao da živim u "prokletstvu", brat (9) mi stradao pred očima, otac se udavio
Telegraf 02.11.2021
Brat mu je stradao sa 9 godina, sa koliko je stradao i mali Stefan kojeg je pokosio na Karaburmi. Lazar Galić, koji je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu izneo odbranu zbog tragedije koja se dogodila 18. jula uveče na Karaburmi kada je svojim… »
Vesti dana »
Ko će biti na izborima 25. oktobra: RIK do sada proglasio 13 izbornih lista, evo kada ističe rok za prijavu
NIN pre 18 minutajoš 24 povezane
Počelo puštanje 5.000 tona evrodizela iz državnih rezervi da bi se održala stabilnost tržišta
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih