Povezane vesti

"I oni i moji smo uništeni do kraja života". Galić: Nisam video Stefana na pešačkom, hteo sam da se predam

"I oni i moji smo uništeni do kraja života". Galić: Nisam video Stefana na pešačkom, hteo sam da se predam

Telegraf 02.11.2021
Lazar Galić je izjavio saučešće porodici Balić dodajući da zna da im to ništa ne znači. U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je Lazar Galić (38) iznosio odbranu povodom optužbi da je 18. jula uveče na Karaburmi svojim automobilom udario dvoje… »
Sramna odbrana vozača s Karaburme koji je pregazio Stefana: Galić se prvi put izjasnio o jezivoj nesreći na Karaburmi, pa…

Sramna odbrana vozača s Karaburme koji je pregazio Stefana: Galić se prvi put izjasnio o jezivoj nesreći na Karaburmi, pa…

Blic 02.11.2021
Lazar Galić, koji je optužen da je 17. jula na Karaburmi u Beogradu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je na pešačkom prelazu poginuo Stefan Balić, a njegovi brat i otac povređeni, danas je pred sudom izjavio saučešće porodici, a onda je izneo… »
Šokantna odbrana Lazara Galića: Kao da živim u "prokletstvu", brat (9) mi stradao pred očima, otac se udavio

Šokantna odbrana Lazara Galića: Kao da živim u "prokletstvu", brat (9) mi stradao pred očima, otac se udavio

Telegraf 02.11.2021
Brat mu je stradao sa 9 godina, sa koliko je stradao i mali Stefan kojeg je pokosio na Karaburmi. Lazar Galić, koji je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu izneo odbranu zbog tragedije koja se dogodila 18. jula uveče na Karaburmi kada je svojim… »
Stefanov deda o Galićevoj odbrani: Pešački prelaz osvetljen kao novogodišnja jelka, nema šanse da ne vidite

Stefanov deda o Galićevoj odbrani: Pešački prelaz osvetljen kao novogodišnja jelka, nema šanse da ne vidite

Telegraf 02.11.2021
- Pri toj brzini, da je pokušao da skrene na trotoar, sigurno bi udario u nešto i ne bi ostao živ - rekao je Slobodan, deda nastradalog Stefana. Lazar Galić (38), osumnjičen da je 18. jula uveče na Karaburmi automobilom udario dvoje dece od pet i… »

Vesti dana »