Повезане вести

Због овог ЗАДРУГАРА плаче Србија! Ево ко је дечак са слике!

Због овог ЗАДРУГАРА плаче Србија! Ево ко је дечак са слике!

Свет & Скандал 02.11.2021
Дечака са слике жена је, после пет година заједничко живота и брака, оставила и преварила у ријалитију Задруга. Дејан свакодневно плаче пред милионским аудиторијумом а са њим и народ који се јавља и пружа му подршку у све већем… »
Зету ћу да препишем кућу! Прва исповест Далилиног оца - Она нема где да се врати! Филип је хохштаплер

Зету ћу да препишем кућу! Прва исповест Далилиног оца - Она нема где да се врати! Филип је хохштаплер

Мондо 02.11.2021
Отац Далиле Драгојевић о којој бруји цела Задруга, али и јавност након што је пред камерама ријалитија преварила супруга Дејана Драгојевића са Филипом Царем, огласио се први пут за медије. Отац Далиле Драгојевић о којој бруји… »
Не дам више ја на тебе! Давид Драгојевић дао чврсто обећање а слика коју је објавио са Дејаном ће све мајке погодити право у…

Не дам више ја на тебе! Давид Драгојевић дао чврсто обећање а слика коју је објавио са Дејаном ће све мајке погодити право у…

Курир 02.11.2021
Упркос томе што годинама, од 2017. када му се брат венчао са Далилом, не разговара са Дејаном, Давиду Драгојевићу тешко пада све кроз шта пролази у "Задрузи". Данима плаче и не крије колико му је тешко што га гледа сломљеног… »
После 4 године браћа се помирила?! Дејан Драгојевић у сузама: Не могу да опишем срећу! Далила их више неће раздвојити

После 4 године браћа се помирила?! Дејан Драгојевић у сузама: Не могу да опишем срећу! Далила их више неће раздвојити

Курир 02.11.2021
Иако годинама не разговарају, Давид Драгојевић решио је да изненади млађег брата Дејана и у "Задругу" му пошаље ствари, што му је рано јутрос, после свих животних проблема, вратило осмех на лице. - Много сам био срећан, то је… »

Вести дана »