Повезане вести

Вучић поручио: Цео свет се скупио на једном месту (ВИДЕО)

Вучић поручио: Цео свет се скупио на једном месту (ВИДЕО)

Вечерње новости 02.11.2021
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - Цео свет се скупио на једном месту. Питања везана за климатске промене се намећу као нека од кључних питања, живимо у глобалном селу и сви морамо да радимо исте ствари. За Србију је важно да… »
Вучић: Желимо пристојан однос са Црном Гором али немамо велика очекивања

Радио сто плус 02.11.2021
„Немамо ми Бог зна каквих тензија (са Црном Гором) и нисмо их ми изазивали… Ми желимо пристојан однос, поштујемо Црну Гору, али да ли имамо велика очекивања? Немамо. Сваки разговор је благородан и боље да га има него да га… »
Вучић: Кривокапић добродошао у Београд, желимо добре односе

Вучић: Кривокапић добродошао у Београд, желимо добре односе

Нова 02.11.2021
Председник Александар Вучић рекао је данас да је премијер Црне Горе Здравко Кривокапић добродошао у Београд и да Србија са Црном Гором жели да има добре односе. Он је за ТВ Пинк у Глазгову рекао да се нада да ће са Кривокапићем… »
Вучић: Кривокапић добродошао у Београд, Дејтон рушили други, а не РС

Вучић: Кривокапић добродошао у Београд, Дејтон рушили други, а не РС

РТС 02.11.2021
Председник Александар Вучић рекао је да је премијер Црне Горе Здравко Кривокапић добродошао у Београд и да Србија са Црном Гором жели да има добре односе. Вучић је за ТВ Пинк у Глазгову рекао да се нада да ће са Кривокапићем моћи… »

Бета 02.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом посете црногорског премијера Здравка Кривокапића, да Београд жели пристојан однос са Подгорицом и да поштује Црну Гору али да "нема велика очекивања". "Немамо ми Бог… »
Вучић: Желим пристојан однос са Црном Гором али немам велика очекивања

Вучић: Желим пристојан однос са Црном Гором али немам велика очекивања

Н1 Инфо 02.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, поводом посете црногорског премијера Здравка Кривокапића, да Београд жели пристојан однос са Подгорицом и да поштује Црну Гору али да "нема велика очекивања". „Немамо ми Бог зна… »
Председник Србије о посети црногорског премијера: Надам се да ћу стићи вечерас да се видим са њим

Председник Србије о посети црногорског премијера: Надам се да ћу стићи вечерас да се видим са њим

Курир 02.11.2021
ГЛАЗГОВ - Председник Србије Александар Вучић укључио се данас из Глазгова где је коментарисао посету црногорског премијера Здравка Кривокапића и открио да ли ће се вечерас сусрести са њим. На питање о посети премијера Црне… »

Вести дана »