Повезане вести
Конте: Одлучио сам да прихватим прилику која се поново указала
Н1 Инфо 02.11.2021
У првој изјави од повратка у Премијер лигу, Антонио Конте рекао је да је срећан због повратка тренерском послу и објаснио је зашто је прошлог лета одбио исту ову понуду. „Веома сам срећан што се враћам тренерском послу, али и што… »
Званично: Конте нови тренер Тотенхема!
Вечерње новости 02.11.2021
ФОТО: АП Конте (52) је са Тотенхемом, који тренутно заузима девето место у Премијер лиги, потписао уговор до лета 2023. године, уз могућност продужења сарадње. Претходно је Тотенхем у понедељак раскинуо сарадњу са Нуном… »
Готово је – италијански стручњак представљен у Лондону: Конте је нови тренер Тотенхема, сада сви чекају да експлодира…
Хот спорт 02.11.2021
Више нема дилеме, Антонио Конте је нови тренер Тотенхема. Након серије лоших резултата, великан из Лондона је Нуну Еспириту Санту уручио отказ, а на његово место долази прослављени италијански стратег. Пре него што је одлучио… »
Званично: Антонио Конте је нови тренер Тотенхема, добио уговор вредан 15 милиона евра
Вести онлине 02.11.2021
Италијански тренер Антонио Конте званично је нови менаџер фудбалера Тотенхема, објавио је клуб. Како је саопштено, Конте је потписао уговор до лета 2023 .године. – Изузетно сам срећан што сам се вратио тренерском послу и то у… »
Званично је - Буонгиорно Антонио!
Спортске.нет 02.11.2021
Антонио Конте је нови менаџер Тотенхема! Лондонски клуб је управо потврдио договор, Конте је потписао уговор до јуна 2023. године уз могућност продужетка сарадње на још једну сезону. "Изузетно сам срећан што сам се вратио… »
Конте открио зашто није преузео Тотенхем летос: Болео ме раскид с Интером
Нова 02.11.2021
Антонио Конте преузео је Тотенхем, а на конференцији је открио зашто није до договора дошло летос. Тотенхем је желео још летос да доведе Контеа, али је Нуно Еспирито Санто дошао у клуб. После овог викенда, уручен му је отказ… »
Вести дана »
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 1 сатјош 11 повезаних
ФТ: Трамп пожурује Зеленског да одговори на понуђени мировни споразум; Сирски: Војска и даље у Покровску
РТС пре 30 минутајош 10 повезаних
Јутарња магла и слаб мраз, током дана сунчано, највиша дневна температура 16 степени
РТС пре 2 сатајош 9 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 45 минутајош 1 повезана