Повезане вести
Премијерно "те ноћи сам те видео": Копродукција Београда, Марибора, Љубљане и Беча на сцени ЈДП
Вечерње новости 02.11.2021
Југословенско драмско поѕориште Представа је први пут одиграна у Марибору прошлог месеца, а после Београда биће виђена у Бургтеатру и Цанкарјевом дому почетком наредне године. Јанчар важи за мајстора приповедања који у својим… »
„Те ноћи сам је видео“ у ЈДП-у, премијера регионалне копродукције
Н1 Инфо 02.11.2021
Копродукција Југословенског драмског позоришта, Словенског народног гледалишча из Марибора, Бургтеатра из Беча и Цанкарјевог дома из Љубљане, представа Те ноћи сам је видео (То ноч сем јо видел) Драга Јанчара у режији Јанеза… »
„Те ноћи сам је видео“: Премијера регионалне копродукције у ЈДП-у
Нова 02.11.2021
Представа "Те ноћи сам је видео", копродукција четири регионална театра, биће премијерно изведена у четвртак, 4. новембра на Сцени "Љуба Тадић" Југословенског драмског позоришта, саопштено је из ЈДП-а. Комад, чија је премијера… »
Те ноћи сам је видео на сцени ЈДП-а
Вести онлине 02.11.2021
Копродукција Југословенског драмског позоришта, Словенског народног гледалишча из Марибора, Бургтеатра из Беча и Цанкарјевог дома из Љубљане, представа Те ноћи сам је видео (То ноч сем јо видел) Драга Јанчара у режији Јанеза… »
Вести дана »

Вашингтон увео санкције руским компанијама „Росњефт“ и „Лукоил“
Спутник пре 16 минутајош 49 повезаних

Звезда има улогу аутсајдера! Кладионице објавиле квоте за меч црвено-белих и Браге: Португалци су фаворити, али...
Курир пре 11 минутајош 16 повезаних

Јовић солидан у дербију Флориде, Рајаковић убедљиво славио на гостовању са Торонтом (ВИДЕО)
РТВ пре 40 минутајош 15 повезаних