Povezane vesti
Premijerno "te noći sam te video": Koprodukcija Beograda, Maribora, LJubljane i Beča na sceni JDP
Večernje novosti 02.11.2021
Jugoslovensko dramsko poѕorište Predstava je prvi put odigrana u Mariboru prošlog meseca, a posle Beograda biće viđena u Burgteatru i Cankarjevom domu početkom naredne godine. Jančar važi za majstora pripovedanja koji u svojim delima govori o dubokim… »
„Te noći sam je video“ u JDP-u, premijera regionalne koprodukcije
N1 Info 02.11.2021
Koprodukcija Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Slovenskog narodnog gledališča iz Maribora, Burgteatra iz Beča i Cankarjevog doma iz Ljubljane, predstava Te noći sam je video (To noč sem jo videl) Draga Jančara u režiji Janeza Pipana, biće izvedena na… »
„Te noći sam je video“: Premijera regionalne koprodukcije u JDP-u
Nova 02.11.2021
Predstava "Te noći sam je video", koprodukcija četiri regionalna teatra, biće premijerno izvedena u četvrtak, 4. novembra na Sceni "Ljuba Tadić" Jugoslovenskog dramskog pozorišta, saopšteno je iz JDP-a. Komad, čija je premijera 4. novembra sa početkom od… »
Te noći sam je video na sceni JDP-a
Vesti online 02.11.2021
Koprodukcija Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Slovenskog narodnog gledališča iz Maribora, Burgteatra iz Beča i Cankarjevog doma iz Ljubljane, predstava Te noći sam je video (To noč sem jo videl) Draga Jančara u režiji Janeza Pipana, biće izvedena na… »
Vesti dana »
Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija
Morava info pre 11 minutajoš 31 povezana
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane
Počeo upis prava svojine nepokretnosti – šalteri za pomoć na 24 lokacije u Nišu. U Nišu 60.000 nerešenih predmeta
Gradski portal 018 pre 26 minutajoš 23 povezane