Повезане вести
Безос издваја две милијарде долара за борбу против климатских промена
Политика 02.11.2021
ГЛАЗГОВ- Амерички милијардер и оснивач „Блу Ориџина” Џеф Безос обећао је данас две милијарде долара за директну обнову природе и трансформацију прехрамбеног система, у склопу фонда „Безос Еартх” за „борбу против климатских… »
Климатске промене: Богаташ Џеф Безос обећао две милијарде долара за обнову природе
Јужне вести 02.11.2021
ПА Медиа Безос у Глазгову Схватио сам крхкост природе када сам путовао у свемир, изјавио је Џеф Безос, оснивач Амазона, обећавши да ће дати две милијарде долара за очување и обнављање природе. Новац из његовог Фонда за… »
Климатске промене: Богаташ Џеф Безос обећао две милијарде долара за обнову природе
Данас 02.11.2021
Схватио сам крхкост природе када сам путовао у свемир, изјавио је Џеф Безос, оснивач Амазона, обећавши да ће дати две милијарде долара за очување и обнављање природе. Новац из његовог Фонда за Земљу (Еартх Фунд) биће… »
Вести дана »

'У неверици смо': Укинут кућни притвор за троје новосадских активиста
BBC News пре 2 сатајош 53 повезане

Урсула Фон дер Лајен допутовала у Скопље: Председница Европске комисије завршава посету Западном Балкану (фото)
Курир пре 2 сатајош 54 повезане

Дачић тврди да је студенткиња Пољопривредног факултета демантовала да ју је повредио полицајац
Глас Зајечара пре 1 сатјош 26 повезаних

Шта се догодило Вујадину Савићу? Бивши звездин капитен у центру пажње јавности
Стори пре 5 минутајош 50 повезаних