Povezane vesti
"Ispunio sam sve što sam obećao mitropolitu Amfilohiju": Krivokapić posetio Beograd
Telegraf 02.11.2021
Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić je po dolasku u Beograd položio venac pored spomen-ploče ubijenom premijeru Srbije Zoranu Đinđiću. Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kaže da je ispunio ono što je obećao mitropolitu Amfilohiju -… »
Krivokapić položio venac na spomen-ploču Djindjiću
Beta video 02.11.2021
BEOGRAD - Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić položio je danas venac na spomen-ploču nekadašnjem premijeru Srbije Zoranu Djindjiću, na mestu gde je ubijen. (pokrivalice) Beta/MOD… »
Krivokapić u poseti Srbiji: Cilj unapređenje odnosa
Sputnik 02.11.2021
Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić doputovao je danas u dvodnevnu zvaničnu posetu Beogradu, gde je poručio da je cilj njegovog dolaska unapređenje saradnje sa Srbijom. Krivokapić je po dolasku položio venac na spomen ploču ubijenom… »
PETSTOKEC (501) DIPLOMATIJA- Ministar Nedimović dočekao premijera Crne Gore u farmerkama i bez kravate!
U centar 02.11.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić došao je u dvodnevnu posetu Srbiji ali ga na aerodromu nije dočekala koleginica Ana Brnabić. Umesto nje pojavio se ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i to u odevnoj kombinaciji koju protokol prilikom… »
Djukić: Ni na slavi se gosti ne dočekuju u izlizanim farmerkama
Radio sto plus 02.11.2021
Potpredsednik vlade i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović danas je u ime Vlade Srbije dočekao crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, koji je po prvi put došao u zvaničnu posetu Srbiji. U čast dolaska premijera Krivikapića, na beogradskom… »
"Položio sam venac na ploču dr Đinđiću" Krivokapić stigao u Beograd, sastao se sa premijerkom Brnabić (foto)
Srbija danas 02.11.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić položio je danas venac na spomen-ploču nekadašnjem premijeru Srbije Zoranu Đinđiću, na mestu gde je ubijen. - Danas sam, u dvorištu Vlade Srbije, u prisustvu premijerke Ane Brnabić, položio venac na… »
Vesti dana »
Da li je Makron dospeo u bezizlaznu poziciju? Treba pod hitno da zameni Barnijea, dok Le Pen vreba da iskoristi priliku
Euronews pre 3 satajoš 52 povezane
Prvo su uhapsili poslanika Jovovića, a sutra bi mogli celu opoziciju: „U slučaju napada na službeno lice narodni poslanik može biti priveden“
Nova pre 3 satajoš 37 povezanih
Novi Sad i sutra staje na 15 minuta za 15 stradalih na Železničkoj stanici
Radio 021 pre 55 minutajoš 25 povezanih
Zapretio Evropi, pa razbesneo sve kad je reč uzeo Amerikanac! Lavrov napravio haos na samitu OEBS na Malti
Mondo pre 3 satajoš 25 povezanih
Sneg sve bliži nizijama, a širom Srbije već pada kiša: Večeras će se zabeleti i u ovim gradovima
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane