Повезане вести
"Испунио сам све што сам обећао митрополиту Амфилохију": Кривокапић посетио Београд
Телеграф 02.11.2021
Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић је по доласку у Београд положио венац поред спомен-плоче убијеном премијеру Србије Зорану Ђинђићу. Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић каже да је испунио оно што је обећао… »
Кривокапић положио венац на спомен-плочу Дјиндјићу
Бета видео 02.11.2021
БЕОГРАД - Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић положио је данас венац на спомен-плочу некадашњем премијеру Србије Зорану Дјиндјићу, на месту где је убијен. (покривалице) Бета/МОД… »
Кривокапиц́ у посети Србији: Циљ унапређење односа
Спутник 02.11.2021
Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапиц́ допутовао је данас у дводневну званичну посету Београду, где је поручио да је циљ његовог доласка унапређење сарадње са Србијом. Кривокапиц́ је по доласку положио венац на спомен… »
ПЕТСТОКЕЦ (501) ДИПЛОМАТИЈА- Министар Недимовић дочекао премијера Црне Горе у фармеркама и без кравате!
У центар 02.11.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић дошао је у дводневну посету Србији али га на аеродрому није дочекала колегиница Ана Брнабић. Уместо ње појавио се министар пољопривреде Бранислав Недимовић и то у одевној комбинацији коју… »
Дјукић: Ни на слави се гости не дочекују у излизаним фармеркама
Радио сто плус 02.11.2021
Потпредседник владе и министар пољопривреде Бранислав Недимовић данас је у име Владе Србије дочекао црногорског премијера Здравка Кривокапића, који је по први пут дошао у званичну посету Србији. У част доласка премијера… »
"Положио сам венац на плочу др Ђинђићу" Кривокапић стигао у Београд, састао се са премијерком Брнабић (фото)
Србија данас 02.11.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић положио је данас венац на спомен-плочу некадашњем премијеру Србије Зорану Ђинђићу, на месту где је убијен. - Данас сам, у дворишту Владе Србије, у присуству премијерке Ане Брнабић, положио… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 46 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 1 минутјош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 41 минутајош 30 повезаних
Нова дигитална платформа: Грађани Србије од данас могу да прате цене у трговинским ланцима
Еуроневс пре 1 сатјош 15 повезаних