Povezane vesti
Novosađanka Sara Pavkov predsedava samitom COP26 u Glazgovu
Moj Novi Sad 02.11.2021
Predsedavajuća klimatskog samita COP26 u Glazgovu je iz Novog Sada. Novosađanka Sara Pavkov izazvala je iznenađenje kada je, najavljujući obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića rekla da je to njen predsednik. − Veliko mi je zadovoljstvo da… »
„Zadovoljstvo mi je da pozdravim mog predsednika Vučića“: Otkriveno ko je predsedavajuća u Glazgovu
Sputnik 02.11.2021
Predsedavajuća klimatskog samita COP26 u Glazgovu izazvala je iznenađenje kada je, najavljujući obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića rekla da je to njen predsednik. „Veliko mi je zadovoljstvo da pozdravim mog predsednika, njegovu… »
Vesti dana »
Gori stambeni objekat u Čačku! Vatra guta krovnu konstrukciju: Vatrogasci hitno izleteli na teren, dramatične scene u centru grada (video)
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Dejna Vajt oduševljen Beogradom: UFC se vraća u Srbiju, Medić na putu ka statusu velike zvezde!
Hot sport pre 1 satjoš 87 povezanih
Tragedija na Bežanijskoj kosi: Sumnja se da je muškarac usmrtio sestru, pa izvršio samoubistvo
IndeksOnline pre 5 satijoš 24 povezane
(Mape) "Peći će vas lice!" Spremite se, stiže mega-toplotni talas, naš meteorolog otkrio: Centar vatrene kupole tačno iznad ovog dela Srbije
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih
Komemorativni skup u Nišu: "Nadstrešnica nije bila slučajnost, već posledica nemara i korupcije"
Nova pre 2 satajoš 21 povezana