Povezane vesti
Krivokapić: Ispunio sam sve što sam obećao mitropolitu Amfilohiju
Sputnik 02.11.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić istakao je da je ispunio ono što je obećao mitropolitu Amfilohiju – Zakon o slobodi veroispovesti je izmenjen, a sada radi na socijalnoj pravdi. Na pitanje da li bi bio premijer da nije bilo mitropolita… »
Krivokapić za RTS: Ispunio sam sve što sam obećao mitropolitu Amfilohiju
RTS 02.11.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kaže za RTS da je ispunio ono što je obećao mitropolitu Amfilohiju – Zakon o slobodi veroispovesti je izmenjen, sada radi na socijalnoj pravdi. Na Cetinju je, ističe, strast uzavrela i izuzetni ljudi ne mogu da… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić danas sa nemačkim kancelarom Šolcom: Boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Nemačkoj
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Upad izraelske vojske u Siriju stigao na oko 25 kilometara od Damaska
Euronews pre 7 minutajoš 6 povezanih
Asad pao jer je razbesneo moćnog princa? Analitičari objasnili koji zahtev Saudijaca je odbijen i zašto je Turska pobednik, a Rusija gubitnik prevrata u Siriji
Kurir pre 7 minutajoš 10 povezanih
Ubica direktora sa menhetna se tresao zbog jednog pitanja policije: Poznato kako je Manđione pronađen: "Odmah smo znali da je to on"
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Ruska obaveštajna služba:Otvoreni teror Anglosaksonaca - na meti Fico, Vučić i Orban
RTV pre 25 minutajoš 5 povezanih