Повезане вести

"За Србију односи са Црном Гором од суштинског значаја": Вучић се огласио након састанка са Здравком Кривокапићем

"За Србију односи са Црном Гором од суштинског значаја": Вучић се огласио након састанка са Здравком Кривокапићем

Вечерње новости 03.11.2021
Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав - За Србију су односи са Црном Гором, као и са свим суседима, од суштинског значаја. Постоји обостран интерес за ревитализацију инфраструктуре која нас повезује, а посебну важност придајемо… »
ВУЧИЋ са кривокапићем: Важан састанак у Председништву Србије

ВУЧИЋ са кривокапићем: Важан састанак у Председништву Србије

Вечерње новости 03.11.2021
Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав - Пожелео сам добродошлицу председнику Владе Републике Црне Горе - наведено је на Инстаграм налогу председника уз фотографије. А пост схаред би Александар Вучић (@будуцностсрбијеав) Вучић је… »
Пожелео сам добродошлицу председнику Владе Црне Горе: Председник Србије срдачно дочекао Кривокапића на Андрићевом венцу (фото)…

Пожелео сам добродошлицу председнику Владе Црне Горе: Председник Србије срдачно дочекао Кривокапића на Андрићевом венцу (фото)…

Курир 03.11.2021
БЕОГРАД - Пожелео сам добродошлицу председнику Владе Републике Црне Горе, објавио је јутрос председник Србије Александар Вучић на званичном Инстаграм налогу Будућност Србије. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би… »
Вучић пожелео добродошлицу Кривокапићу, поручио да Србија и Црна Гора морају боље да сарађују

Вучић пожелео добродошлицу Кривокапићу, поручио да Србија и Црна Гора морају боље да сарађују

Данас 02.11.2021
Председник Србије Александар Вучић написао је на свом инстаграм профилу да су он и премијарка Ана Брнбабић вечерас пожелели добродошлицу премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу који је раније данас допутовао у дводневну званичну… »

Вести дана »