Повезане вести
"За Србију односи са Црном Гором од суштинског значаја": Вучић се огласио након састанка са Здравком Кривокапићем
Вечерње новости 03.11.2021
Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав - За Србију су односи са Црном Гором, као и са свим суседима, од суштинског значаја. Постоји обостран интерес за ревитализацију инфраструктуре која нас повезује, а посебну важност придајемо… »
ВУЧИЋ са кривокапићем: Важан састанак у Председништву Србије
Вечерње новости 03.11.2021
Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав - Пожелео сам добродошлицу председнику Владе Републике Црне Горе - наведено је на Инстаграм налогу председника уз фотографије. А пост схаред би Александар Вучић (@будуцностсрбијеав) Вучић је… »
Пожелео сам добродошлицу председнику Владе Црне Горе: Председник Србије срдачно дочекао Кривокапића на Андрићевом венцу (фото)…
Курир 03.11.2021
БЕОГРАД - Пожелео сам добродошлицу председнику Владе Републике Црне Горе, објавио је јутрос председник Србије Александар Вучић на званичном Инстаграм налогу Будућност Србије. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би… »
Вучић пожелео добродошлицу Кривокапићу, поручио да Србија и Црна Гора морају боље да сарађују
Данас 02.11.2021
Председник Србије Александар Вучић написао је на свом инстаграм профилу да су он и премијарка Ана Брнбабић вечерас пожелели добродошлицу премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу који је раније данас допутовао у дводневну званичну… »
Вести дана »

И поред поскупљења, цена струје у Србији биће „једна од најнижих у Европи“
Време пре 29 минутајош 37 повезаних

Додик позвао грађане да изађу на референдум и поручио: СНСД неће на изборе
Еуроневс пре 19 минутајош 28 повезаних

Лучић: Сумња се да је Александра Суботић оштетила Унитед Групу и Телеком Србија за милионе евра
Блиц пре 14 минутајош 25 повезаних

Директор Телекома ће тужити медије због објављивања његовог разговора
Време пре 4 минутајош 53 повезане

Студенти позвали на протест испред Филозофског факултета: „Дођите да га заједно ослободимо“
Правда пре 1 сатјош 33 повезане