Повезане вести
Муж је пре ње спавао са 126 девојака, а она је због тога пресрећна: Једна ствар ју је оборила с ногу - није секс!
Мондо 03.11.2021
Жена чији је муж имао веома бурну сексуалну прошлост открива да ужива у браку са њиМ! Жена чији је муж имао веома бурну сексуалну прошлост открива да ужива у браку са њиМ! Док многима смета бурна сексуална прошлост партнера… »
Мој муж је пре мене спавао са 126 жена, а ја сам због тога пресрећна: Кортни признала како је решила да му да шансу и сад…
Курир 03.11.2021
Кортни (23) и Елиот Харгривс (24) венчали су се прошле године и имају двоје мале деце. Елиот је од своје 18 године често био с девојкама, а признао је да је спавао са 126 жена. Козметичарка Кортни мисли да је то добра ствар… »
Вести дана »
Јоловић честитао Бајрам: Солидарност и заједништво стуб су нашег друштва
РТВ Нови Пазар пре 12 минутајош 25 повезаних
Цене нафте расту после напада на енергетска постројења, Иран поручује да се неће 'суздржавати'
BBC News пре 1 сатјош 40 повезаних
Мађарска и Словачка блокирале 90 милијарди евра кредита за Украјину
Бизнис.рс пре 1 сатјош 29 повезаних
Сценарио судњег дана: Како је напад на 1 гасно поље покренуо огромну кризу која може трајати годинама: "Ни у најлуђим сновима не бих мислио да ће се то десити"
Курир пре 17 минутајош 240 повезаних
Обрадовић: ПАО ће бити мотивисан, морамо да будемо фокусирани; Атаман: За нас је сваки меч као финале
РТВ пре 1 сатјош 45 повезаних