Povezane vesti
Tada me zaprosio: Dragana Mirković otkrila najintimnije detalje iz privatnog života
Večernje novosti 03.11.2021
Foto M. Anđela Kako je istakla, reč je o trenutku i načinu na koji ju je zaprosio, nakon čega se više nisu rastali. - Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu, na crvenom svetlu! - počela je Dragana… »
Kako je Toni Bijelić zaprosio Draganu Mirković: Sve se desilo na semaforu
Nova 03.11.2021
Dragana Mirković je 21 godinu u braku s biznismenom Tonijem Bijelićem, a njihov brak smatra se jednim od najskladnijih na javnoj sceni. Pevačica je sada otkrila da ju je Toni zaprosio na nesvakidašnji način. Dragana Mirković je prosidbu izdvojila kao… »
Dragana Mirković otkrila kako ju je Toni zaprostio! Zajedno su više od 20 godina, a ovaj trenutak nikad neće zaboraviti!
Kurir 03.11.2021
Pevačica Dragana Mirković prisetila se trenutka kada ju je suprug Toni Bjelić zaprostio. - Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu na crvenom svetlu, samo je izleteo, kaže da je tad smogao snage, ja… »
Samo je izleteo, bila sam u šoku! Dragana Mirković otkrila kako ju je Toni zaprosio - urnebesna scena
Mondo 03.11.2021
Dragana Mirković progovorila je i o najtežem trenutku u svojoj karijeri. Dragana Mirković progovorila je i o najtežem trenutku u svojoj karijeri. Pevačica Dragana Mirković gostovala je u jednoj emisiji gde je otkrila kakva je ona kada se iznervira i da… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 192 povezane

EU o presudi Dodiku: Presuda obavezujuća i mora se poštovati
Vesti online pre 3 minutajoš 79 povezanih

Dačić: Akustični LRAD uređaji vraćeni u magacine;Izveštaj ministra kritikovali i vlast i opozicija
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih

Tramp postavlja rok za mir u Ukrajini dok ruski napadi na Kijev odnose živote
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 53 povezane