Povezane vesti

Tada me zaprosio: Dragana Mirković otkrila najintimnije detalje iz privatnog života

Tada me zaprosio: Dragana Mirković otkrila najintimnije detalje iz privatnog života

Večernje novosti 03.11.2021
Foto M. Anđela Kako je istakla, reč je o trenutku i načinu na koji ju je zaprosio, nakon čega se više nisu rastali. - Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu, na crvenom svetlu! - počela… »
Kako je Toni Bijelić zaprosio Draganu Mirković: Sve se desilo na semaforu

Kako je Toni Bijelić zaprosio Draganu Mirković: Sve se desilo na semaforu

Nova 03.11.2021
Dragana Mirković je 21 godinu u braku s biznismenom Tonijem Bijelićem, a njihov brak smatra se jednim od najskladnijih na javnoj sceni. Pevačica je sada otkrila da ju je Toni zaprosio na nesvakidašnji način. Dragana Mirković je prosidbu izdvojila… »
Dragana Mirković otkrila kako ju je Toni zaprostio! Zajedno su više od 20 godina, a ovaj trenutak nikad neće zaboraviti!

Dragana Mirković otkrila kako ju je Toni zaprostio! Zajedno su više od 20 godina, a ovaj trenutak nikad neće zaboraviti!

Kurir 03.11.2021
Pevačica Dragana Mirković prisetila se trenutka kada ju je suprug Toni Bjelić zaprostio. - Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu na crvenom svetlu, samo je izleteo, kaže da je tad smogao… »
Samo je izleteo, bila sam u šoku! Dragana Mirković otkrila kako ju je Toni zaprosio - urnebesna scena

Samo je izleteo, bila sam u šoku! Dragana Mirković otkrila kako ju je Toni zaprosio - urnebesna scena

Mondo 03.11.2021
Dragana Mirković progovorila je i o najtežem trenutku u svojoj karijeri. Dragana Mirković progovorila je i o najtežem trenutku u svojoj karijeri. Pevačica Dragana Mirković gostovala je u jednoj emisiji gde je otkrila kakva je ona kada se iznervira i… »

Vesti dana »