Povezane vesti
Tada me zaprosio: Dragana Mirković otkrila najintimnije detalje iz privatnog života
Večernje novosti 03.11.2021
Foto M. Anđela Kako je istakla, reč je o trenutku i načinu na koji ju je zaprosio, nakon čega se više nisu rastali. - Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu, na crvenom svetlu! - počela… »
Kako je Toni Bijelić zaprosio Draganu Mirković: Sve se desilo na semaforu
Nova 03.11.2021
Dragana Mirković je 21 godinu u braku s biznismenom Tonijem Bijelićem, a njihov brak smatra se jednim od najskladnijih na javnoj sceni. Pevačica je sada otkrila da ju je Toni zaprosio na nesvakidašnji način. Dragana Mirković je prosidbu izdvojila… »
Dragana Mirković otkrila kako ju je Toni zaprostio! Zajedno su više od 20 godina, a ovaj trenutak nikad neće zaboraviti!
Kurir 03.11.2021
Pevačica Dragana Mirković prisetila se trenutka kada ju je suprug Toni Bjelić zaprostio. - Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu na crvenom svetlu, samo je izleteo, kaže da je tad smogao… »
Samo je izleteo, bila sam u šoku! Dragana Mirković otkrila kako ju je Toni zaprosio - urnebesna scena
Mondo 03.11.2021
Dragana Mirković progovorila je i o najtežem trenutku u svojoj karijeri. Dragana Mirković progovorila je i o najtežem trenutku u svojoj karijeri. Pevačica Dragana Mirković gostovala je u jednoj emisiji gde je otkrila kakva je ona kada se iznervira i… »
Vesti dana »

Studenti protestuju ispred niške policije zbog privođenja njihovog kolege
Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih

Novak Đoković napisao poruku na kameri, poslao emotivni poslednji pozdrav nastradalom Vukašinu
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane

Buka ispred MUP na Novom Beogradu, zborovi građana u više gradova (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 12 povezanih

Preminuo mladić povređen u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 38 povezanih

„Željko je jedini krivac i treba da ode“: Grobari besni na Obradovića nakon najubedljivijeg poraza na domaćem terenu u istoriji Partizana! (tvitovi)
Hot sport pre 48 minutajoš 60 povezanih