Povezane vesti

Ovo je kuća gde je pronađena nestala devojčica: Komšije otmičara videle da kupuje pelene

Ovo je kuća gde je pronađena nestala devojčica: Komšije otmičara videle da kupuje pelene

Telegraf 03.11.2021
Komšije osumnjičenog kažu da nisu ni slutili da je nestala devojčica u njihovom kraju. Za Terija kažu da je bio povučen, te da se proteklih dana ponašao veoma čudno. Australijska policija i dalje češlja grad Karnavon gde je noćas u jednoj kući pronađena… »
"Ja sam Kleo": Ovo je trenutak kada su policajci pronašli nestalu devojčicu

"Ja sam Kleo": Ovo je trenutak kada su policajci pronašli nestalu devojčicu

Telegraf 03.11.2021
Devojčica je pronađena u zaključanoj kući koja se nalazi nedaleko od njenog roditeljskog doma, i to 18 dana nakon što je prijavljen njen nestanak. Četvorogodišnja devojčica iz Australije Kleo Smit, pronađena je tokom noći nakon 18 dana potrage… »
Četvorogodišnja Kleo pronađena posle više od dve nedelje: "Ovo je bio rasplet kome smo se nadali"

Četvorogodišnja Kleo pronađena posle više od dve nedelje: "Ovo je bio rasplet kome smo se nadali"

Telegraf 03.11.2021
Devojčica je nestala u kampu u Zapadnoj Australiji, gde je bila sa svojim roditeljima. Mala Kleo, devojčica koja je nestala na kampovanju, ponovo je u naručju svojih roditelja. Pronađena je u kući u Karnarvonu, u jedan sat ujutru, u sredu, a meštanin… »

Vesti dana »