Povezane vesti
Roj Džons mlađi oduševljen Beogradom, ima pojačanje za Partizan ili Zvezdu?
Sportske.net 03.11.2021
Na Svetskom prvenstvu u boksu je slobodan dan, a danas je u maloj Areni održan javni čas boksa, čiji su domaćini bili predsednik Međunarodne bokserske federacije (AIBA) Umar Kremlev i njeni ambasadori, među kojima su Roj Džons mlađi, Egor Mehoncev… »
Legenda stigla u pionir, pa ostala u šoku: Gledao kako hala eksplodira posle Pantera i priznao - Nisam video ništa bolje
Mondo 03.11.2021
Na meču Evrokupa sa Huventudom Partizan je imao posebnog gosta. Na meču Evrokupa sa Huventudom Partizan je imao posebnog gosta. U Srbiji se trenutno održava Svetsko prvenstvo u boksu, a pri poseti ovom takmičenju legendarni bokser Roj Džons junior… »
Legendarni bokser oduševljen Srbijom: “Želim da moj sin igra košarku u Beogradu”
Vesti online 03.11.2021
Čuveni bokserski šampion Roj Džons Junior, promoter Svetskog prvenstva u Beogradu, održao je danas javni čas boksa u maloj dvorani “Štark Arene”. U ulozi domaćina bio je predsednik Međunarodne bokserske federacije (AIBA) Umar Kremlev, a… »
Legendarni Roj Džons Junior posle meča Partizana: Želim da moj sin igra ovde
Nova 03.11.2021
Dan odmora za takmičare na Svetskom prvenstvu u boksu koje se održava u Beogradu pretvorio se u pravi praznik boksa. U maloj Areni održan je javni čas boksa čiji domaćini su bili predsednik AIBA Umar Kremlev i ambasadori AIBA, od legendarnog… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 4 povezane
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 2 povezane