Povezane vesti
Krivokapić: Ja se nisam obazirao kako je Nedimović obučen, dočekan sam srdačno
Beta video 03.11.2021
BEOGRAD - Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je danas da je u Beogradu dočekan na ``najvećem mogućem nivou sa izuzetnim gostoprimstvom``. ``Pre dolaska smo pozvali sve one ambasadore koji su nerezidentni, a imaju odnose sa Crnom Gorom i održao… »
"Nisam razmišljao da li ću nekog da uvredim" Krivokapić o sastanku sa stranim ambasadorima u Beogradu
Srbija danas 03.11.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić nalazi se u diplomatskoj poseti Beogradu. Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić odgovorio je na pitanje novinara o navodnom sastanku sa stranim ambasadorima u Beogradu. - Ja sam imao slobodan period koji nisam želeo… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Pozlilo uhapšenom u Novom Sadu tokom saslušanja u sudu, sva petorica studenata iz Niša na slobodi
Nova pre 27 minutajoš 31 povezana

Neki novi klinci, neka stara Srbija (pokorila Evropu)! Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život!
Večernje novosti pre 32 minutajoš 32 povezane

Novi protesti širom Srbije: Hapšenja, optužbe i tenzije ispred policijskih stanica
Serbian News Media pre 2 satajoš 59 povezanih

Sastanak Putina i Trampa na Aljasci: pregovori o Ukrajini, pismo Melanije Tramp i pripreme za sastanak u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 207 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 5 satijoš 45 povezanih