Povezane vesti
"Oni su dobri momci, dokazaće se njihova nevinost": Oglasila se majka braće koja su osumnjičena za učešće u ubistvu…
Večernje novosti 03.11.2021
Foto: J. Ćosin Miljana Đorđević, majka Kostadina i Konstantina Miloševića, takođe je dala iskaz i, kako kaže, rekla je istinu, a to je da su njena deca poštena i nevina u svemu ovome. - Ja tvrdim da su moji sinovi mnogo dobri momci, pošteni u… »
I braća Jojke imaju alibi: Njihova majka tvrdi da nemaju veze sa zločinom
Nova 03.11.2021
Pred Višim javnim tužilaštvom danas je svedočila Milijana Đorđević, majka braće K.M. i K.M. koje je Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, označio kao inspiratore ali i neposredne izvršioce zločina. Milijana je u… »
Progovorila majka braće Jojke: Otkrila za Kurir šta je ispričala u tužilaštvu moja deca su poštena (video)
Kurir 03.11.2021
Majka braće Kostadina i Konstantina Miloševića, Milijana Đorđević, svedočila je u Višem tužilaštvu u Nišu, a za Kurir je rekla da je samo ispričala istinu. - Istina je da su moja deca poštena i nevina u svemu ovome, ja tvrdim da moji sinovi… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Rektorat i fakultete na Studentskom trgu: Blokada do ispunjenja svih zahteva (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 41 povezana
Mijačić za Marker: Iza napada na kanal Ibar - Lepenac ne stoje meštani, dobro što međunarodni predstavnici ne optužuju unapred Beograd (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 31 povezana
Studenti u blokadi u Novom Sadu i Beogradu: Ne planiramo da prekinemo, zahtevi su razumni
Novi magazin pre 2 satajoš 26 povezanih
Zbog izmena Krivičnog zakonika u štrajku advokati iz Beograda, Niša, Kragujevca i Šapca
Vreme pre 4 satijoš 21 povezana
Mesarović: Srbija želi još veću i snažniju ekonomsku povezanost sa Italijom
Euronews pre 7 satijoš 20 povezanih