Povezane vesti
"Oni su dobri momci, dokazaće se njihova nevinost": Oglasila se majka braće koja su osumnjičena za učešće u ubistvu porodice…
Večernje novosti 03.11.2021
Foto: J. Ćosin Miljana Đorđević, majka Kostadina i Konstantina Miloševića, takođe je dala iskaz i, kako kaže, rekla je istinu, a to je da su njena deca poštena i nevina u svemu ovome. - Ja tvrdim da su moji sinovi mnogo dobri momci, pošteni u duši i… »
I braća Jojke imaju alibi: Njihova majka tvrdi da nemaju veze sa zločinom
Nova 03.11.2021
Pred Višim javnim tužilaštvom danas je svedočila Milijana Đorđević, majka braće K.M. i K.M. koje je Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, označio kao inspiratore ali i neposredne izvršioce zločina. Milijana je u obraćanju novinarima… »
Progovorila majka braće Jojke: Otkrila za Kurir šta je ispričala u tužilaštvu moja deca su poštena (video)
Kurir 03.11.2021
Majka braće Kostadina i Konstantina Miloševića, Milijana Đorđević, svedočila je u Višem tužilaštvu u Nišu, a za Kurir je rekla da je samo ispričala istinu. - Istina je da su moja deca poštena i nevina u svemu ovome, ja tvrdim da moji sinovi mnogo dobri… »
Vesti dana »
Ponovo će prolaziti kroz isti pakao "Novo suđenje prouzrokovaće bol porodicama žrtava", smatra jedan od advokata nakon ukidanja presude roditeljima dečaka ubice iz ribnikara
Dnevnik pre 17 minutajoš 33 povezane
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Orban: Mirovni samit u Budimpešti na horizontu, naredne dve nedelje ključne za Ukrajinu
Kurir pre 3 satajoš 84 povezane