Povezane vesti
Novembarske premijere u BDP-u, Bitefu, JDP-u, Narodnom, na Terazijama…
Nova 03.11.2021
Beogradsko dramsko pozorište, Bitef teatar, Pozorište na Terazijama, Jugoslovensko dramsko pozorište, Atelje 212 , FDU i Narodno pozorište imaće u toku novembra nekoliko premijera. Prva premijerna predstava pred publikom biće „Te noći sam je… »
Premijera jančarove "noći": Koprodukcija Beograda, Maribora, LJubljane i Beča na sceni JDP
Večernje novosti 03.11.2021
Foto JDP Predstava je prvi put odigrana u Mariboru prošlog meseca, a posle Beograda biće viđena u Burgteatru i Cankarjevom domu početkom naredne godine. Jančar važi za majstora pripovedanja koji u svojim delima govori o dubokim ranama Slovenije i… »
“Te noći sam je video” sutra uveče na sceni JDP-a
Danas 03.11.2021
Predstava “Te noći sam je video” (To noč sem jo videl) Draga Jančara u režiji Janeza Pipana, biće izvedena na Sceni „Ljuba Tadić” u četvrtak 4. novembra u 19 sati, najavljeno je iz Jugogoslovenskog dramskog pozorišta (JDP) Komad je rađen… »
Vesti dana »
Uživo uzbuna za napad u više oblasti Ruska vojska napreduje na frontu (foto/video)
Alo pre 2 satajoš 35 povezanih
Njemačka opozicija optužila Scholza da podstiče rusku propagandu
Al Jazeera pre 5 satijoš 2 povezane
Tri osobe uhapšene zbog napada na rezidenciju Netanjahua: Rakete pale u dvorište izraelskog premijera
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih