Povezane vesti
Dali su me u dom, mrtvi su za mene! Dalilina polusestra zbog maćehe preživela pakao - ovako je ona pričala o njoj!
Mondo 03.11.2021
Dalilina polusestra tvrdi da ju je maćeha Emina smestila u dom. Dalilina polusestra tvrdi da ju je maćeha Emina smestila u dom. Život Dalile Dragojević isplivao je na tacnu kao nikada ranije, a zbog javne prevare i odluke da se razvede od supruga… »
Smestili su me u dom, dalila laže! Oglasila se zadrugarkina polusestra i iznela skandalozne stvari, a jeziva ispovest ledi krv…
Alo 03.11.2021
Dalila Dragojević nalazi se u centru medijske pažnje zbog načina na koji je ostavila svog još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića i uplovila u ljubavnu romansu sa Filipom Carom, a sada se pojavila i priča o njenoj navodnoj polusestri. O ovoj… »
Majka mi je umrla na porođaju, maćeha me je smestila u dom! Potresna ispovest Daliline polusestre, a ovako je ona pričala o…
Kurir 03.11.2021
Dalila Dragojević glavna je tema u ovoj sezoni rijalitija "Zadruga", gde je pred kamerama prevarila supruga Dejana, a detalji iz njegov žiovota ne prestaju da intrigiraju javnost. Naime, ona je pre nekoliko godina bila deo "Parova", i tada je isplivala… »
Vesti dana »
uživo Poslanici Skupštine Srbije danas raspravljaju o budžetu za 2025, na početku sednice minut ćutanja
Euronews pre 39 minutajoš 42 povezane
Potresni prizori sa mesta gde je pao avion DHL-a: Iz olupine izvukli telo i povređene, zgrada uništena
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana
Šok na izborima u Rumuniji: Ultradesničarski kandidat vodi! Kalin Đorđesku ispred aktuelnog premijera, ima najveće šanse za pobedu
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih