Povezane vesti
Dali su me u dom, mrtvi su za mene! Dalilina polusestra zbog maćehe preživela pakao - ovako je ona pričala o njoj!
Mondo 03.11.2021
Dalilina polusestra tvrdi da ju je maćeha Emina smestila u dom. Dalilina polusestra tvrdi da ju je maćeha Emina smestila u dom. Život Dalile Dragojević isplivao je na tacnu kao nikada ranije, a zbog javne prevare i odluke da se razvede od supruga Dejana… »
Majka mi je umrla na porođaju, maćeha me je smestila u dom! Potresna ispovest Daliline polusestre, a ovako je ona pričala o…
Kurir 03.11.2021
Dalila Dragojević glavna je tema u ovoj sezoni rijalitija "Zadruga", gde je pred kamerama prevarila supruga Dejana, a detalji iz njegov žiovota ne prestaju da intrigiraju javnost. Naime, ona je pre nekoliko godina bila deo "Parova", i tada je isplivala… »
Smestili su me u dom, dalila laže! Oglasila se zadrugarkina polusestra i iznela skandalozne stvari, a jeziva ispovest ledi krv…
Alo 03.11.2021
Dalila Dragojević nalazi se u centru medijske pažnje zbog načina na koji je ostavila svog još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića i uplovila u ljubavnu romansu sa Filipom Carom, a sada se pojavila i priča o njenoj navodnoj polusestri. O ovoj… »
Vesti dana »
(Foto, video) Stravične poplave u Nepalu: voda guta sve pred sobom, potvrđena 31 žrtva, među nestalima gotovo 300 turista
Dnevnik pre 16 minutajoš 28 povezanih
Kartice sve više zamenjuju gotovinu: U Srbiji za pet godina dvostruko više kupovina
Dnevnik pre 47 minutajoš 40 povezanih
Posle pauze poslanici nastavili raspravu po amandmanima na predlog rebalansa budžeta
Euronews pre 37 minutajoš 47 povezanih
Srbi se opraštaju od Doli Parton: Kultna "Jolene" na svim mrežama, Čeda šerovao intervju o pravima LGBTQ (video)
Mondo pre 52 minutajoš 30 povezanih