Povezane vesti
Ceca besno napustila studio zbog Milija! Haos u emisiji "Zvezde Granda" - Stvorila sam te, nisi imao ni gitaru!
Mondo 03.11.2021
Čini se da je sukob Svetlane Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija dosegao vrhunac, nakon čega je pevačica napustila emisiju. Čini se da je sukob Svetlane Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija dosegao vrhunac, nakon čega je pevačica… »
Razočarana sam kao čovek! Ceca o odnosu i saradnji sa Milijem - "Marina Tucaković je bila nosilac projekta"
Mondo 03.11.2021
Svetlana Ceca Ražnatović istakla je da se razočarala u svog nekadašnjeg prijatelja i saradnika Aleksandra Milića Milija. Svetlana Ceca Ražnatović istakla je da se razočarala u svog nekadašnjeg prijatelja i saradnika Aleksandra Milića Milija… »
"Razočarao me je kao čovek": Ceca odgovorila Miliju na prozivke: "Marina Tucaković je bila nosilac projekta"
Blic 03.11.2021
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović rekla je kako se razočarala u svog nekadašnjeg saradnika Aleksandra Milića Milija, sa kojim je sada u žiriju "Zvezda Granda". - Razočarana sam u Milija kao čoveka, ali ne kajem se što sam sarađivala sa njim… »
Ceca progovorila o Miliju! Pevačica otkrila zašto ju je nekadašnji saradnik razočarao
Večernje novosti 03.11.2021
Foto: Jutjub/Zvezde Granda Ceca je otkrila zašto je toliko razočarana u njega, ali priznaje da se zbog jedne stvari ne kaje: - Razočarana sam u Milija kao čoveka, ali ne kajem se što sam sarađivala sa njim. Ta saradnja je bila plodonosna i trajala… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 16 minutajoš 36 povezanih

Novi Sad - studenti pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 9 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 51 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 16 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih