Повезане вести
Цеца бесно напустила студио због Милија! Хаос у емисији "Звезде Гранда" - Створила сам те, ниси имао ни гитару!
Мондо 03.11.2021
Чини се да је сукоб Светлане Цеце Ражнатовић и Александра Милића Милија досегао врхунац, након чега је певачица напустила емисију. Чини се да је сукоб Светлане Цеце Ражнатовић и Александра Милића Милија досегао врхунац, након… »
Разочарана сам као човек! Цеца о односу и сарадњи са Милијем - "Марина Туцаковић је била носилац пројекта"
Мондо 03.11.2021
Светлана Цеца Ражнатовић истакла је да се разочарала у свог некадашњег пријатеља и сарадника Александра Милића Милија. Светлана Цеца Ражнатовић истакла је да се разочарала у свог некадашњег пријатеља и сарадника Александра… »
"Разочарао ме је као човек": Цеца одговорила Милију на прозивке: "Марина Туцаковић је била носилац пројекта"
Блиц 03.11.2021
Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић рекла је како се разочарала у свог некадашњег сарадника Александра Милића Милија, са којим је сада у жирију "Звезда Гранда". - Разочарана сам у Милија као човека, али не кајем се што сам… »
Цеца проговорила о Милију! Певачица открила зашто ју је некадашњи сарадник разочарао
Вечерње новости 03.11.2021
Фото: Јутјуб/Звезде Гранда Цеца је открила зашто је толико разочарана у њега, али признаје да се због једне ствари не каје: - Разочарана сам у Милија као човека, али не кајем се што сам сарађивала са њим. Та сарадња је била… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана