Povezane vesti
Muž mi nikada nije rekao da sam lepa! Pevačica progovorila o braku i prevarama! Vera otvorila oči ženama: Nemojte da…
Kurir 03.11.2021
Pevačica Vera Matović godinama je u skladnom braku sa harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem. Iako godinama žive u srećnom braku, pevačica kaže da joj suprug retko kad deli komplimente. - Kakvi da mi kaže lepotice... To mi u životu nije rekao… »
Hit savet Vere Matović: Kako da odmah prepoznate da li vas muškarac vara
Nova 03.11.2021
Pevačica Vera Matović godinama je u skladnom braku sa harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem. Iako godinama žive u srećnom braku, pevačica kaže da joj suprug retko kad deli komplimente. „Kakvi da mi kaže lepotice… To mi u životu nije rekao… »
Vesti dana »
Tramp zahteva hitno oslobađanje izraelskih talaca: U suprotnom - platićete užasnu cenu
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih
Milica Veličković promenila ime za bebu: Ovako je trebalo da se zove ćerka koju čeka sa Terzom, a njena objava sa ultrazvuka napravila pometnju
Blic pre 33 minutajoš 8 povezanih
Policija u Gruziji opet pokušava da razbije demonstracije u Tbilisiju
Beta pre 7 satijoš 5 povezanih
Vučić danas u Briselu sa evropskim zvaničnicima, prisustvovaće večeri kod Antonija Koste
RTS pre 2 satajoš 4 povezane
Zaštićenu vrstu ptica držao u zatočeništvu: Uhapšen muškarac iz Prokuplja zbog zlostavljanja životinja
Blic pre 9 satijoš 2 povezane