Povezane vesti
Muž mi nikada nije rekao da sam lepa! Pevačica progovorila o braku i prevarama! Vera otvorila oči ženama: Nemojte da nasedate!…
Kurir 03.11.2021
Pevačica Vera Matović godinama je u skladnom braku sa harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem. Iako godinama žive u srećnom braku, pevačica kaže da joj suprug retko kad deli komplimente. - Kakvi da mi kaže lepotice... To mi u životu nije rekao. Samo je… »
Hit savet Vere Matović: Kako da odmah prepoznate da li vas muškarac vara
Nova 03.11.2021
Pevačica Vera Matović godinama je u skladnom braku sa harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem. Iako godinama žive u srećnom braku, pevačica kaže da joj suprug retko kad deli komplimente. „Kakvi da mi kaže lepotice… To mi u životu nije rekao. Samo je… »
Vesti dana »
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 21 minutajoš 34 povezane
Ko laže - Tramp ili Netanjahu? Izrael tvrdi da je imao pomoć SAD u napadu na gasna polja u Iranu, a na drugoj strani - druga verzija: "Ma nisam imao pojma..."
Blic pre 6 minutajoš 232 povezane
Ostao i bez para i bez publike: Fon der Lajenova i Košta otkazali konferenciju sa Zelenskim
Pravda pre 40 minutajoš 26 povezanih
Obradović: PAO će biti motivisan, moramo da budemo fokusirani; Ataman: Za nas je svaki meč kao finale
RTV pre 20 minutajoš 42 povezane