Повезане вести

Клоп: Скоро савршен меч против Атлетика, сад да победимо Порто због пара

Клоп: Скоро савршен меч против Атлетика, сад да победимо Порто због пара

Нова 04.11.2021
Менаџер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да је његов тим одиграо готово савршену утакмицу. Ливерпул је у четвртом колу Лиге шампиона победио Атлетико Мадрид са 2:0, и тако осигурао пласман у осмину финала. „Мислим да… »
Грујић не крије срећу после Милана: Задовољан сам својом игром

Грујић не крије срећу после Милана: Задовољан сам својом игром

Нова 04.11.2021
Српски фудбалер Марко Грујић каже да је задовољан својом игром у мечу са Миланом у среду увече и да је реми праведан резултат. Порто и Милан су одиграли 1:1 у мечу четвртог кола групе Б, па „змајеви“ имају пет бодова и налазе се… »
Клоп: Одиграли смо готово савршену утакмицу

Клоп: Одиграли смо готово савршену утакмицу

Нови магазин 04.11.2021
Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да је његов тим одиграо готово савршену утакмицу против Атлетико Мадрида. Ливерпул је у четвртом колу Лиге шампиона победио Атлетико Мадрид са 2:0, и тако осигурао пласман у… »
Пресушила срећа Звездиног „џелата“, Интер прејак за Шериф

Пресушила срећа Звездиног „џелата“, Интер прејак за Шериф

Нова 04.11.2021
Фудбалери Интера из Милана победили су на гостовању екипу Шерифа из Тираспоља са 3:1, у мечу четвртог кола Групе Д Лиге шампиона. Италијански тим је повео голом хрватског играча Марцела Брозовића у 54. минуту, који је из… »
Ливерпул са првог места у групи до осмине финала Лиге шампиона

Ливерпул са првог места у групи до осмине финала Лиге шампиона

Данас 03.11.2021
Фудбалери Ливерпула победили су вечерас на свом терену екипу Атлетико Мадрида са 2:0, у утакмици четвртог кола Лиге шампиона и тако обезбедили пласман у осмину финала са првог места Групе Б. „Редси“ су први на табели Групе Б са… »

Вести дана »