Povezane vesti
Grujić ne krije sreću posle Milana: Zadovoljan sam svojom igrom
Nova 04.11.2021
Srpski fudbaler Marko Grujić kaže da je zadovoljan svojom igrom u meču sa Milanom u sredu uveče i da je remi pravedan rezultat. Porto i Milan su odigrali 1:1 u meču četvrtog kola grupe B, pa „zmajevi“ imaju pet bodova i nalaze se na drugom mestu… »
Klop: Skoro savršen meč protiv Atletika, sad da pobedimo Porto zbog para
Nova 04.11.2021
Menadžer fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je njegov tim odigrao gotovo savršenu utakmicu. Liverpul je u četvrtom kolu Lige šampiona pobedio Atletiko Madrid sa 2:0, i tako osigurao plasman u osminu finala. „Mislim da smo odigrali skoro… »
Klop: Odigrali smo gotovo savršenu utakmicu
Novi magazin 04.11.2021
Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je njegov tim odigrao gotovo savršenu utakmicu protiv Atletiko Madrida. Liverpul je u četvrtom kolu Lige šampiona pobedio Atletiko Madrid sa 2:0, i tako osigurao plasman u osminu finala. "Mislim da… »
Presušila sreća Zvezdinog „dželata“, Inter prejak za Šerif
Nova 04.11.2021
Fudbaleri Intera iz Milana pobedili su na gostovanju ekipu Šerifa iz Tiraspolja sa 3:1, u meču četvrtog kola Grupe D Lige šampiona. Italijanski tim je poveo golom hrvatskog igrača Marcela Brozovića u 54. minutu, koji je iz šesnaesterca uputio… »
Liverpul sa prvog mesta u grupi do osmine finala Lige šampiona
Danas 03.11.2021
Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras na svom terenu ekipu Atletiko Madrida sa 2:0, u utakmici četvrtog kola Lige šampiona i tako obezbedili plasman u osminu finala sa prvog mesta Grupe B. „Redsi“ su prvi na tabeli Grupe B sa maksimalnih 12… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 23 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 59 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 59 minutajoš 35 povezanih