Повезане вести

Бесна на ћерку! Далилина мајка: Деки је мој син до смрти, други ме не занимају! Мујићеву осудили родитељи! (фото)

Бесна на ћерку! Далилина мајка: Деки је мој син до смрти, други ме не занимају! Мујићеву осудили родитељи! (фото)

Курир 04.11.2021
Далила Драгојевић прељубом коју је учинила јавно у "Задрузи" и то на очи свог мужа Дејана Драгојевића није разочарала само свог оца Хуса Мујића, који је у екслузивној исповести за Курир поручио да се одриче ћерке уколико се… »
Хусо Мујић осрамоћен и бесан због понашања ћерке Далиле Драгојевић у “Задрузи 5”

Хусо Мујић осрамоћен и бесан због понашања ћерке Далиле Драгојевић у “Задрузи 5”

Вести онлине 04.11.2021
Хусо Мујић, отац Далиле Драгојевић, која је свог супруга Дејана преварила и оставила у ријалитију “Задруга”, открио је да за своју ћерку више не жели ни да чује ни да види у животу уколико се буде развела због љубавника Филипа… »
Ако се разведе, мртва је за мене! Далилин отац очајан: Она лаже, а тог идиота не желим никад да видим! Завила ме у црно

Ако се разведе, мртва је за мене! Далилин отац очајан: Она лаже, а тог идиота не желим никад да видим! Завила ме у црно

Мондо 04.11.2021
Далилин отац је потресен због ситуације у којој се нашао због ћерке. Далилин отац је потресен због ситуације у којој се нашао због ћерке. Иако Далила Драгојевић у Задрузи стално истиче колико јој отац значи и колико је везана за… »
"Ако се разведе од Дејана мртва је за: Мене!" Далилин отац осрамоћен и бесан: "Ја ћерку више немам, завила ме у црно"

"Ако се разведе од Дејана мртва је за: Мене!" Далилин отац осрамоћен и бесан: "Ја ћерку више немам, завила ме у црно"

Блиц 04.11.2021
Хусо Мујић, отац Далиле Драгојевић, која је свог супруга Дејана преварила и оставила у ријалитију "Задруга 5", открио је да за своју ћерку више не жели ни да чује ни да види у животу уколико се буде развела због љубавника Филипа… »

Вести дана »