Повезане вести

Далила опет краде дејану да би дала Цару: Драгојевић никад хладнији према жени, а она се одмах обратила дечку! Прекршила…

Далила опет краде дејану да би дала Цару: Драгојевић никад хладнији према жени, а она се одмах обратила дечку! Прекршила…

Курир 04.11.2021
Далила Драгојевић и Филип Цар су се помирили у паузи за рекламе, а Дејан Драгојевић је добио прилику да види ово у кухињи, кад су спремили храну. Филипу Цару се пио сок уз храну, а Далила Драгојевић је отишла до гардеробера да… »
"Да није мене ишао би го: И бос!" Рат Далиле и Дејана око имовине: "Узео ми жену и кревет, још да ми узме ајвар и еурокрем"

"Да није мене ишао би го: И бос!" Рат Далиле и Дејана око имовине: "Узео ми жену и кревет, још да ми узме ајвар и еурокрем"

Блиц 04.11.2021
Далила и Дејан Драгојевић не престају са препуцавањима у "Задрузи 5", а овог пута Далила је изнела тврдње да је супругу током брака куповала гардеробу и обезбеђивала га, како је навела "од главе до пете". Свађа је избила када… »
Дејан и Далила у никад жешћој расправи због поделе имовине! Орила се Бела кућа: Узео ми је жену, кревет, жетоне, још и ово да…

Дејан и Далила у никад жешћој расправи због поделе имовине! Орила се Бела кућа: Узео ми је жену, кревет, жетоне, још и ово да…

Курир 04.11.2021
Далила и Дејан Драгојевић имали су прилику да одговарају на питања публике, а једно од њих је било везано за поделу имовине у Задрузи.ж Зашто лепо не распоредиш имовину из Задруге, а не да Цар једе твоје? - гласило је питање… »
Узео ми је жену и кревет, зар и ово? Дејан одбрусио Далили, она га понизила због давида: Мизерно што га поздрављаш због…

Узео ми је жену и кревет, зар и ово? Дејан одбрусио Далили, она га понизила због давида: Мизерно што га поздрављаш због…

Курир 04.11.2021
Далила и Дејан Драгојевић имали су прилику да одговарају на питања публике: - Када ти је Дејан сасуо све у лице, плачући си отишла у собу и рекла да не можеш да слушаш како те понижава. Шта те повредило? - гласило је питање. -… »

Вести дана »