Povezane vesti
Dalila opet krade dejanu da bi dala Caru: Dragojević nikad hladniji prema ženi, a ona se odmah obratila dečku! Prekršila…
Kurir 04.11.2021
Dalila Dragojević i Filip Car su se pomirili u pauzi za reklame, a Dejan Dragojević je dobio priliku da vidi ovo u kuhinji, kad su spremili hranu. Filipu Caru se pio sok uz hranu, a Dalila Dragojević je otišla do garderobera da uzme. Srela je svog… »
"Da nije mene išao bi go: I bos!" Rat Dalile i Dejana oko imovine: "Uzeo mi ženu i krevet, još da mi uzme ajvar i eurokrem"
Blic 04.11.2021
Dalila i Dejan Dragojević ne prestaju sa prepucavanjima u "Zadruzi 5", a ovog puta Dalila je iznela tvrdnje da je suprugu tokom braka kupovala garderobu i obezbeđivala ga, kako je navela "od glave do pete". Svađa je izbila kada je Dejan rekao Dalili da… »
Dejan i Dalila u nikad žešćoj raspravi zbog podele imovine! Orila se Bela kuća: Uzeo mi je ženu, krevet, žetone, još i…
Kurir 04.11.2021
Dalila i Dejan Dragojević imali su priliku da odgovaraju na pitanja publike, a jedno od njih je bilo vezano za podelu imovine u Zadruzi.ž Zašto lepo ne rasporediš imovinu iz Zadruge, a ne da Car jede tvoje? - glasilo je pitanje za Dejana: - Nema šta… »
Filip Car se obrušio na Sanju Grujić! (VIDEO)
Svet plus 04.11.2021
Filip Car se obrušio na Sanju Grujić zbog načina na koji ona razmišlja kada je u pitanju ljubavni trougao. Koji ti problem imaš protiv mene i koliko ti to mene poznaješ da bi donela sud da mi je život sprdnja? U emisiji ''Pitanja novinara''… »
Uzeo mi je ženu i krevet, zar i ovo? Dejan odbrusio Dalili, ona ga ponizila zbog davida: Mizerno što ga pozdravljaš zbog…
Kurir 04.11.2021
Dalila i Dejan Dragojević imali su priliku da odgovaraju na pitanja publike: - Kada ti je Dejan sasuo sve u lice, plačući si otišla u sobu i rekla da ne možeš da slušaš kako te ponižava. Šta te povredilo? - glasilo je pitanje. - Ne sećam se… »
Vesti dana »
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 19 minutajoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 48 minutajoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Amnesti: Trampov plan za Gazu zapaljiv, nečuven i sramotan, krši međunarodno pravo
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Sada i zvanično! Tramp zabranio učešće transrodnim osobama na ženskim sportskim takmičenjima: "rat je završen"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana