Povezane vesti
Dalilin otac završio u bolnici: Huso Mujić otkrio zbog čega, a evo šta mu je rekao doktor
Kurir 04.11.2021
Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, oglasio se i potvrdio da je primljen u bolnicu. Dalilin otac istakao je da je na njegovo zdravstveno stanje uticalo to što se nervira zbog stuacije u Zadruzi. - Istina je da sam smešten u bolnicu. Lekari su me… »
Dalilinom ocu ponovo pozlilo! Komšije otkrile da je završio u bolnici - "Ne zna za sebe ovih dana"
Mondo 04.11.2021
Komšije Dalile Dragojević otkrile su da je njenom ocu Husi Mujiću ponovo pozlilo, te da je završio u bolnici. Komšije Dalile Dragojević otkrile su da je njenom ocu Husi Mujiću ponovo pozlilo, te da je završio u bolnici. Kako su rekle komšije za… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 51 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane