Повезане вести
Чонградин након упућених претњи: Први пут сам се у животу уплашила
Нова 04.11.2021
Новинарка "Данаса" Снежана Чонградин изјавила је у Дану уживо да је реаговала на претње које је добила преко друштвених мрежа због тога што је проценила да се ради о особи која може да угрози њену безбедност. "Ја сам обичан… »
Чонградин након упућених претњи: Први пут сам се у животу уплашила
Н1 Инфо 04.11.2021
Новинарка "Данаса" Снежана Чонградин изјавила је у Дану уживо да је реаговала на претње које је добила преко друштвених мрежа због тога што је проценила да се ради о особи која може да угрози њену безбедност. "Ја сам обичан… »
Напад на новинарку Данаса последица атмосфере линча коју ствара власт
Данас 04.11.2021
Тужилаштво за високотехнолошки криминал позвало је новинарку Данаса Снежану Чонградин да сутра (петак) да изјаву поводом низа претњи и увреда које је добила од М. Ч., тим менаџера једне од млађих селекција Фудбалског савеза… »
Вести дана »
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 2 сатајош 1 повезана