Povezane vesti
Čongradin nakon upućenih pretnji: Prvi put sam se u životu uplašila
Nova 04.11.2021
Novinarka "Danasa" Snežana Čongradin izjavila je u Danu uživo da je reagovala na pretnje koje je dobila preko društvenih mreža zbog toga što je procenila da se radi o osobi koja može da ugrozi njenu bezbednost. "Ja sam običan čovek, živim od… »
Čongradin nakon upućenih pretnji: Prvi put sam se u životu uplašila
N1 Info 04.11.2021
Novinarka "Danasa" Snežana Čongradin izjavila je u Danu uživo da je reagovala na pretnje koje je dobila preko društvenih mreža zbog toga što je procenila da se radi o osobi koja može da ugrozi njenu bezbednost. "Ja sam običan čovek, živim od… »
Napad na novinarku Danasa posledica atmosfere linča koju stvara vlast
Danas 04.11.2021
Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal pozvalo je novinarku Danasa Snežanu Čongradin da sutra (petak) da izjavu povodom niza pretnji i uvreda koje je dobila od M. Č., tim menadžera jedne od mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije (FSS)… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana