Повезане вести

Ограничени капацитет за дуел Звезде и Асвела

Ограничени капацитет за дуел Звезде и Асвела

Спортски журнал 05.11.2021
Како су из Црвене звезде поручили, за меч који се игра у Пиониру постоји велико интересовања, али и да је број места ограничен, с обзиром на капацитет дворане и број продатих сезонских улазница. Улазнице за утакмицу црвено-белих… »
Као да смо дали 20 тројки, колико смо их пре погађали: Звезда продисала у нападу, Митровићу и екипи пао терет с леђа

Као да смо дали 20 тројки, колико смо их пре погађали: Звезда продисала у нападу, Митровићу и екипи пао терет с леђа

Мондо 05.11.2021
Крилни центар црвено-белих хвали напад у спектакуларној победи против Панатинаикоса, али подсећа да је услов за тријумф ипак била добра одбрана, која је Звездин заштитни знак. Крилни центар црвено-белих хвали напад у… »
Пао рекорд: Најтежи пораз атинског великана у овом веку

Пао рекорд: Најтежи пораз атинског великана у овом веку

Вечерње новости 05.11.2021
фото: евролига Кошаркаши Црвене звезде остварили су најубедљивију победу у својим наступима у елитном такмичењу и истовремено нанели Панатинаикосу најтежи пораз у 520 утакмица у овом веку - 81:48. Црвено-бели су били… »
Митровић задовољан: Лопта је ишла добро у нападу, чинило ми се да смо постигли 20 тројки

Митровић задовољан: Лопта је ишла добро у нападу, чинило ми се да смо постигли 20 тројки

Вечерње новости 05.11.2021
АдмиралБет АБА Леагуе / Драгана Стјепановић Црвено-бели су у прегазили Атињане са 81:58 и тако остварили најубедљивију победу икада у Евролиги. - Да ставимо те неке рекорде на страну, заиста добар меч са наше стране. После дуже… »
Лука Митровић: Били смо предвидиви, коначно смо пронашли прави ритам у нападу

Лука Митровић: Били смо предвидиви, коначно смо пронашли прави ритам у нападу

Моззарт спорт 05.11.2021
"Не знам колико смо тројки убацили, али чинило ми се да смо их постигли 20", изјавио је кошаркаш Црвене звезде после историјске победе над Панатинаикосом. Кошаркаши Црвене звезде су у осмом колу Евролиге пружили најбољу партију… »
Евролига: Црвена звезда на победу до Партизана, има и најбољи проценат

Евролига: Црвена звезда на победу до Партизана, има и најбољи проценат

Моззарт спорт 05.11.2021
Тим са Малог Калемегдана имаће шансу против Асвела да се изједначи са вечитим ривалом. Тријумфом над Панатинаикосом (81:48), најубедљивијим од 17. новембра 2013. године када је одиграла премијерни меч у Евролиги, Црвена звезда… »
Урадили смо много више од реалног

Урадили смо много више од реалног

Данас 04.11.2021
Црвена звезда је у 7. колу остварила најубељивији тирјумф у историји својих наступа у Евролиги (81:48). Истовремено, великан попут Панатинаикоса, доживео је највећи пораз у најелитнијем рангу такмичења тако да ће обе екипе још… »
Звезда разбила ПАО

Звезда разбила ПАО

Данас 04.11.2021
Тешке кошаркашке лекције доживели су на гостовањима Монака и Милана и оне најбитније „цртице“ наученог демонстрирали су одмах на наредном евролигашком мечу. У Хали „Александар Николић“ кошаркаши Црвене звезде одиграли су у… »

Вести дана »