Povezane vesti
Prostori neslobode u JDP-u
Politika 05.11.2021
Predstava „Te noći sam je video” Draga Jančara u režiji Janeza Pipana, imala je beogradsku premijeru na sceni „LjubaTadić” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Slikovit Jančarev roman u kome kao i u drugim delima, između ostalog govori o… »
Posle četiri sata predstave “Te noći sam je video” četiri minuta aplauza
N1 Info 05.11.2021
Predstava “Te noći sam je video” (To noč sem jo videl) Draga Jančara u režiji Janeza Pipana u koprodukciji četiri regionalna teatra, izvedena je premijerno u četvrtak na Sceni „Ljuba Tadić” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Ovaj komad… »
Posle 4 sata predstave “Te noći sam je video” 4 minuta aplauza VIDEO
Nova 05.11.2021
Predstava “Te noći sam je video” (To noč sem jo videl) Draga Jančara u režiji Janeza Pipana u koprodukciji četiri regionalna teatra, izvedena je sinoć na Sceni „Ljuba Tadić” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Iako je juče bio pravi… »
Održana premijera drame "Te noći sam je video" u JDP-u: Priču o ljubavi, lepoti i strasti, u vihoru Drugog svetskog rata
Blic 05.11.2021
Premijera istorijske melodrame "Te noći sam je video" prema istoimenom romanu slovenačkog književnika Draga Jančara, u režiji Janeza Pipana, izvedena je večeras na velikoj sceni "Ljuba Tadić" Jugoslovenskog dramskog pozorišta. U pitanju je… »
Vesti dana »
Srbin je najbolji na svetu! Brutalni Nikola Jokić sam razbio najtrofejniji NBA klub u poslednjoj deceniji
Večernje novosti pre 35 minutajoš 19 povezanih
Danas oblačno vreme, temperatura od minus jedan do sedam stepeni
Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih