Повезане вести

Ми смо уништени, била је светло живота: Огласила се Тинина породица - бежали од рата, а сад их задесила незамислива бол!

Ми смо уништени, била је светло живота: Огласила се Тинина породица - бежали од рата, а сад их задесила незамислива бол!

Мондо 05.11.2021
Тинина породица истиче да су одувек бежали од рата, а да је на крају Тина погинула малтене на кућном прагу у Лас Вегасу. Тинина породица истиче да су одувек бежали од рата, а да је на крају Тина погинула малтене на кућном прагу у… »
НФЛ играч бахато возећи усмртио Српкињу у Лас Вегасу

НФЛ играч бахато возећи усмртио Српкињу у Лас Вегасу

Вести онлине 05.11.2021
Адвокат породице Тинтор, чија 23-годишња ћерка Тина Тинтор је погинула у саобраћајној несрећи у Лас Вегасу коју је изазвао играч америчког фудбала Хенри Рагс, из клуба Лас Вегас Рејдерси, саопштио је да је њен трагични губитак… »
НФЛ играч бахато возећи усмртио Српкињу у Лас Вегасу, породица скрхана

НФЛ играч бахато возећи усмртио Српкињу у Лас Вегасу, породица скрхана

Н1 Инфо 05.11.2021
Адвокат породице Тинтор, чија 23-годишња ћерка Тина Тинтор је погинула у саобраћајној несрећи у Лас Вегасу коју је изазвао играч америчког фудбала Хенри Рагс, из клуба Лас Вегас Рајдерси, саопштио је да је њен трагични губитак… »
Ужас! Пијани спортиста убио српкињу: Девојка жива горела и вриштала из запаљеног аутомобила!

Ужас! Пијани спортиста убио српкињу: Девојка жива горела и вриштала из запаљеног аутомобила!

Курир 05.11.2021
Тина Тинтор, која је у Америци живела с породицом, погинула са својим псом у несрећи коју је изазвао играч америчког фудбала Хенри Рагс. Српкиња Тина Тинтор (23) погинула је у тешкој саобраћајној несрећи у Лас Вегасу, када је на… »
"Живела је за породицу, родитељима је била све": Огласили се адвокати породице Српкиње страдале у Вегасу

"Живела је за породицу, родитељима је била све": Огласили се адвокати породице Српкиње страдале у Вегасу

Телеграф 05.11.2021
Тина је страдала када је познати амерички спортиста, крећући се брзином од 250 километара на сат својом "корветом" ударио у њену "тојоту". Након стравичног ударца Тинин аутомобил се запалио. Адвокатска канцеларија, која заступа… »
Узнемирујући видео 18+ након погибије тине у Лас Вегасу: Пијани Рагс седи на путу плаче и вришти, док Српкиња жива гори у ауту…

Узнемирујући видео 18+ након погибије тине у Лас Вегасу: Пијани Рагс седи на путу плаче и вришти, док Српкиња жива гори у ауту…

Курир 05.11.2021
Узнемиријући снимак непосредно након саобраћајне несреће у Лас Вегасу у којој је погинула млада девојку српског порекла Тину Тинтор (23), када је на њен аутомобил налетео играч америчког фудбала Хенри Рагс, који је био пијан… »
Језив снимак: Српкиња изгорела у аутомобилу, а НФЛ звезда плаче због кривице

Језив снимак: Српкиња изгорела у аутомобилу, а НФЛ звезда плаче због кривице

Нова 05.11.2021
Велика трагедија потресла је Сједињене Америчке Државе након што је Хенри Рагс Трећи, НФЛ играч, изазвао фаталну саобраћајну несрећу. И данима након ове трагедије настављају да се појављују језиви видео снимци. Живот је у… »
"Чуо сам врисак, али била је заглављена у ауту, нисам успео да је: Извучем..." Радник видео како је погинула Српкиња Тина…

"Чуо сам врисак, али била је заглављена у ауту, нисам успео да је: Извучем..." Радник видео како је погинула Српкиња Тина…

Блиц 04.11.2021
Чуо сам врисак и брзо сам дотрчао. Нисам успео да је извучем из аутомобила јер је била заглављена, рекао је Александар Харт, радник обезбеђења објекта који се налази у близини места на ком је Тина Тинтор (23), Српкиња која је… »

Вести дана »