Povezane vesti
Radovanović o novim merama: Gađanje Meseca praćkom, suviše kasno i mrljavo
Radio 021 05.11.2021
Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je da su nove mere Kriznog štaba "gađanje Meseca praćkom". Uhodavanje je, dodaje on, trebalo da usledi u avgustu. "A sada je panika, spasavaj šta se može i žali za onim što je izgubljeno, ja ne znam da li je… »
Ugostitelj o novim merama: Puni autobusi i stadioni, ali smo mi problem
N1 Info 05.11.2021
Ugostitelj Boris Belić izjavio je za N1 da misli da se produžavanjem važenja kovid propusnica "ništa ne dobija, sem što se prebacuje odgovornost na ugostitelje". "Izgleda se poštuju mere u prevozu, izgleda se poštuju mere na utakmici, ali smo mi… »
Gađanje Meseca praćkom: Radovanović o novim merama Kriznog štaba
Nova 05.11.2021
Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je u Novom danu da su nove mere Kriznog štaba "gađanje Meseca praćkom". Uhodavanje je, dodaje on, trebalo da usledi u avgustu. „A sada je panika, spasavaj šta se može i žali za onim što je izgubljeno, ja ne… »
Vesti dana »
SAD sankcionisale Naftnu industriju Srbije jer joj je suvlasnik ruski Gasprom
Beta pre 1 satjoš 73 povezane
VJT:Saslušana još dvojica osumnjičenih za nasilničko ponašanje ispred FDU 22. novembra
RTV pre 3 satajoš 64 povezane
Neprimereni pritisci grupe studenata na rad višeg tužilaštva u Beogradu: Ministarka Popović istakla da će svi privedeni zbog incidenata odgovarati po zakonu
Kurir pre 4 satijoš 18 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 10 satijoš 8 povezanih