Povezane vesti
Volim da pijem, ja sam alkoholičar! Nataša Bekvalac otkrila da li peva policajcima kada je zaustave i nasmejala odgovorom sve!…
Kurir 05.11.2021
Skockana od glave do pete, crvenim tepihom na jednom gradskom događaju, prošetala je pevačica Nataša Bekvalac, a svojim izgledom i šarmom je očarala sve prisutne. Nataša slovi za nekoga ko nema dlake na jeziku i ko otvoreno govori o svemu, te joj j e… »
"Požalila sam se terapeutu, SAD se već brinem": Nataša Bekvalac progovorila o ljubavnom životu, pa dobacila: "Ja sam…
Blic 05.11.2021
Pevačica Nataša Bekvalac priznala je da ide kod psihoterapeuta, a progovorila je i o porocima i ljubavnom životu. Pevačica je otkrila i da li voli i kakva je kad popije. - Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar - našalila se Bekvalčeva, pa… »
Vesti dana »

Demonstranti na adresi vesića i Vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 47 minutajoš 2 povezane

Pripremite kišobrane: Prema najavi RHMZ tokom noći kiša stiže u ove delove Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Izrael reagovao na britanski ultimatum: Starmer razbesneo Netanjahua: "Šteti naporima da se postigne primirje"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Univerzitet u Beogradu: Broj prijavljenih na konkurs za studije veći od broja slobodnih mesta
Danas pre 3 minutajoš 2 povezane