Povezane vesti
Fudbaler Midtjilanda o atmosferi: Navijači su neverovatni, ovo je najluđi stadion na kojem sam igrao
Večernje novosti 05.11.2021
Tanjug/AP Podrška "delija" bila je dobra, ali klub iz Herninga je na kraju taj koji se radovao. - Ovo je definitivno najluđi stadion i najluđa atmosfera u kojoj sam igrao. Navijači su neverovatni, okruženje neprijateljsko, ali uživao sam - rekao je… »
Fudbaler Mitjilenda je fasciniran atmosferom na ‘marakani’: ‘Pogledaj koliko je to kul! Ovo je jedno od najluđih mesta na…
Hot sport 05.11.2021
Danski igrač je prekinuo razgovor sa novinarima, kako bi posmatrao navijanje ‘Delija’. Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtak poraženi od Mitjilenda u 4. kolu grupne faze Lige Evrope. Utakmica u Beogradu je završena rezultatom 0:1. Crveno-beli su u jednom… »
"Ovo je bolesno, ovo je ludilo": Napadač Midtjilanda o "Marakani": Nekada nismo smeli da pobedimo na ovakvim mestima!
Sportal blic 05.11.2021
A šta bi bilo da je tek Marakana bila krcata? Fudbaler , Gustav Isaksen, imao je dosta razloga za zadovoljstvo posle sinoćne utakmice sa Crvenom zvezdom, , s obzirom na to da je prekršaja nad njim isključen Miloš Degenek na startu meča. Podsetimo, Danci… »
Vesti dana »
Kiks Erakovića u finalu Kupa: Ovako je Vojvodina povela sa 2:0 protiv Zvezde
Mondo pre 40 minutajoš 65 povezanih
Biznis trustovi sa Trampom u Pekingu u avionu više od 10.000 milijardi dolara, ceo svet čeka odgovore (foto)
Dnevnik pre 2 satajoš 61 povezana
Rasprava o setu izbornih zakona u Skupštini završena za danas, različiti stavovi vlasti i opozicije o ključnim izmenama
Insajder pre 4 satijoš 44 povezane
(Foto) Beba izgubila nogu tokom ruskog napada na Ukrajinu. Dron pogodio kuću, dvoje mrtvih: Lekari se bore za život devetomesečne devojčice!
Blic pre 51 minutajoš 27 povezanih