Povezane vesti

Fudbaler Midtjilanda o atmosferi: Navijači su neverovatni, ovo je najluđi stadion na kojem sam igrao

Fudbaler Midtjilanda o atmosferi: Navijači su neverovatni, ovo je najluđi stadion na kojem sam igrao

Večernje novosti 05.11.2021
Tanjug/AP Podrška "delija" bila je dobra, ali klub iz Herninga je na kraju taj koji se radovao. - Ovo je definitivno najluđi stadion i najluđa atmosfera u kojoj sam igrao. Navijači su neverovatni, okruženje neprijateljsko, ali uživao sam - rekao je… »
Fudbaler Mitjilenda je fasciniran atmosferom na ‘marakani’: ‘Pogledaj koliko je to kul! Ovo je jedno od najluđih mesta na…

Fudbaler Mitjilenda je fasciniran atmosferom na ‘marakani’: ‘Pogledaj koliko je to kul! Ovo je jedno od najluđih mesta na…

Hot sport 05.11.2021
Danski igrač je prekinuo razgovor sa novinarima, kako bi posmatrao navijanje ‘Delija’. Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtak poraženi od Mitjilenda u 4. kolu grupne faze Lige Evrope. Utakmica u Beogradu je završena rezultatom 0:1. Crveno-beli su u jednom… »
"Ovo je bolesno, ovo je ludilo": Napadač Midtjilanda o "Marakani": Nekada nismo smeli da pobedimo na ovakvim mestima!

"Ovo je bolesno, ovo je ludilo": Napadač Midtjilanda o "Marakani": Nekada nismo smeli da pobedimo na ovakvim mestima!

Sportal blic 05.11.2021
A šta bi bilo da je tek Marakana bila krcata? Fudbaler , Gustav Isaksen, imao je dosta razloga za zadovoljstvo posle sinoćne utakmice sa Crvenom zvezdom, , s obzirom na to da je prekršaja nad njim isključen Miloš Degenek na startu meča. Podsetimo, Danci… »

Vesti dana »